Bik: Sedmični horoskop za period od 26.09.2022. do 02.10.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Mlad Mjesec u polju poslovne svakodnevnice govori da ulazite u period koji će u svojoj početnoj fazi vjerovatno biti komplikovan i prožet sa dosta nervoze, ali koji vam kasnije donosi poprilično dobre prilike da ne samo stabilizujete već i unaprijedite svoju poslovnu, ali i finansijsku situaciju.

Vaša vladarka Venera ulazi u ovo polje i znak Vage 29. septembra i to za vas označava vrijeme kada ćete ući u jače poslovne aktivnosti. Završetak vama bitnih pitanja bi trebalo da bude do kraja ove sedmice.

Ljubav. Jednostavnije funkcionisanje između partnera i vas. Bolje ćete se i više razumjeti, lakše prilagoditi, do bilo kog rješenja će se put sa manje tenzije pronaći.

Ukoliko je u posljednje vrijeme vaša komunikacija bila štura ili niste mogli da pronađete dovoljno vremena jedno za drugo, sada ćete ove stavke pokrenuti i poboljšati.

Slobodni Bikovi, površna ili povremena komunikacija koju ste imali sa nekim sada može promijeniti pravac – doći će do otvorenijih i zanimljivijih razgovora, a moguće je da će se ugovoriti i susret. Takođe, u periodu ste kada ste osjetljivi na prošlost pa je moguć kontakt sa bivšim ljubavima.

Hrana. Naglašena osjetljivost probavnog sistema, što će biti posebno primjetno u drugom dijelu sedmice. Neka vaši obroci budu laganiji i dosta obratite pažnju na rok trajanja namirnica i njihov kvalitet.

Zdravlje. Uglavnom korektna zdravstvena situacija.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info