Dnevni horoskop za 23.09.2022.

0

Ovan


Morate se usmjeriti na ono što niste završili tokom sedmice, a to vam sada prilično teško pada. Mozak vam je već na nekoj desetoj strani i biće vam potrebna vrlo velika organizovanost da sve privedete kraju. Veče namijenjeno za druženja i kontakte sa prijateljima. Intenzivno flertujete i osvajate.

Bik


Budite strpljiviji kada budete rješavali porodična pitanja, a na poslu tolerantni i savjesni. Bračni odnosi proći će kratkotrajnu krizu. Nećete biti skloni ustupcima i time ćete dodatno zakomplikovati odnos. Ne podgrijavajte svađu ciničnim primjedbama. Priuštite sebi vremena da se odmaknete od svega, jer će vam tako neke stvari drugačije izgledati.

Blizanci


Uživaćete u svakodnevnoj komunikaciji, a poslovima ćete pristupati s entuzijazmom. Novi zadaci i obaveze predstavljaće vam zanimljivi izazov. Ako se pripremate za ispit ili izlaganje, pridržavajte se planova i fokusirajte se na cilj. Priuštite voljenoj osobi mali poklon kao znak ljubavi ili zahvalnosti.

Rak


Neke stvari se suviše dobro odvijaju i to već počinje da izaziva izvjesnu zebnju u vama. Plašite se da će se u posljednjem trenutku nešto dogoditi što će spriječiti vaše ostvarenje. Emotivni kontakti tokom današnjeg dana su uglavnom skrivene, tajne prirode. Mogućnost prevare i avanture.

Lav


Zaista nema razloga za prolazno neraspoloženje koje će vas uhvatiti tokom ovog dana. Ono što je bilo moguće pokrenuti uradili ste, a one stvari koje su i dalje u zastoju ili neriješene, prolongirajte za narednu sedmicu. Čini vam se da je emotivni partner distanciran i dalek. Možda je samo premoren, kao i vi.

Djevica


Danas vam je dan baš “potaman”. Brzo ćete završiti sve ono što imate od obaveza, zgrabiti telefon i napraviti neke dogovore za popodne i veče. Sve ono vezano za posao ostavljate iza sebe i spremate se u provod. Danas bi se mogla dogoditi neka zaista značajna poznanstva. Ako ste spremni za ljubav, tu je.

Vaga


Dobro odlučite kako ćete se postaviti prema nekim ljudima. Doduše, zaslužuju da budete hladni i distancirani, ali ne zaboravite da vam i te kako mogu poslovno zatrebati. Ipak, odluka je na vama. Ako ste slobodni, popodne i veče ćete ipak provesti u okviru porodice. Niste dovoljno odmorni za neku akciju.

Škorpija


Za kraj sedmice ste, naravno, ostavili one obaveze koje su lično vama najneprijatnije. Nekako vam je lakše da duboko udahnete i odradite sve to odjednom. I da na radnu sedmicu stavite tačku. A popodne i veče bi moglo biti obilježeno flertom. Uživancija je na vidiku.

Strijelac


Zadnjih par dana ste na relaciji posao-kuća pa se ni današnji dan neće razlikovati mnogo. Vjerovatno ćete raditi duže nego što ste planirali i jedva čekati da dođete kući, jedete i strpate se u krevet. Kakav provod, kakvi izlasci, sada vam je jedino stalno do toga da se odmorite.

Jarac


Trudićete se da udovoljite svim zahtjevima koji su pred vas postavljeni i da završite sve ono što ste planirali na vrijeme. Dovoljno ste skoncentrisani i organizovani i ovo ne bi trebalo da vam predstavlja veći problem. Popodne i veče su vrijeme za ljubav. I neke lijepe početke. Prave ljubavi se mogu roditi.

Vodolija


Na poslu ćete biti ćutljivi i zaokupljeni nekim poslovnim pitanjima. Razrađujete posljednje detalje nekog plana ili poslovnog projekta i u potpunosti ste fokusirani samo na to. Ne želite ni najmanja sitnica da vam promakne. Sve vezano za tajne odnose se maksimalno aktivira. Spremate se za dogovor i susret.

Ribe


Danas vam komunikacija sa kolegama ide lako. Imate vi nekih primjedbi, ali trenutno nemate želje da ih iznosite već ćete radije prećutati. A veče je samo vaše. Ribe se već par dana spremaju da uživaju do maksimuma. Sve vam je otvoreno za provod i zabavu. Prepustite se.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info