Dnevni horoskop za 22.09.2022.

0

Ovan


Pred vama je dan pojačane komunikacije i susreta. Mogli biste primiti vijest iz drugog grada ili inostranstva. Ukoliko vam veći dio dana protekne u ispunjavanju tuđih želja, uveče se nagradite onim u čemu uživate. Prema bližnjima pokazaćete više tolerancije i bez mnogo prigovora prilagoditi se njihovim željama.

Bik


Nemojte se raspravljati sa šefovima, čak iako znate da ste u pravu. Pričekajte dok se napetost smiri pa onda krenite u istjeravanje pravde. Ukoliko budete bili predugo na jednom mjestu i pri tome prisiljeni da radite dosadne kućanske poslove, zbog nervoze i ljutnje lako ćete se sukobiti s ukućanima.

Blizanci


Bićete puni samopouzdanja pa vam neće trebati tuđe potvrde. Mnogo toga radićete na svoju ruku i u tome uspijevati. Uzbudljiv ljubavni život takođe vas čini spremnima na hrabre životne odluke. Ako ste u potrazi za srodnom dušom, dobri su izgledi da upoznate nekoga ko odgovara vašim potrebama.

Rak


Opustiće vas bavljenje kućanskim poslovima, sitne popravke ili uljepšavanje. Ako vam prijatelji otkažu dogovoreni izlazak, snaći ćete se i bez njih. Ljubav će vam oduzeti mnogo vremena, a odnose i veze pratiće mnoštvo zapleta. Moguća je vrlo strastvena ljubavna priča koja će uznemiriti sva vaša čula.

Lav


Samokontrola će biti nužna u poslu i u ljubavi. Izbjegavajte odlazak u kupovinu, večernje izlaske i skupe provode. Osjećanja su vam potisnuta. Teško ćete nalaziti načina da izbacite nezadovoljstvo iz sebe. Moraćete uložiti nešto više napora da privučete pažnju osobe koja vas zanima. Ipak, trud neće biti uzaludan.

Djevica


Očekuje vas porast obaveza, a mogli biste prihvatiti nove dužnosti ili privremeno preuzeti nečije zadatke. Teško ćete odvajati privatni život od poslovnog, što će vas ometati da se posvetite sebi. Ako ste dugo u vezi, zaključićete da ovo nije vaš dan. Ako se ne poznajete dobro, početna privlačnost mogla bi se razvodniti.

Vaga


Poslovne aktivnosti zahtijevaće spretnost i lukavost u komunikaciji, osmijeh u radu s ljudima i mobilnost. Svemu tome bićete i te kako dorasli. Bićete svjesni toga da vaša sreća i zadovoljstvo proizlaze iz rezultata i uspjeha koje ćete ostvariti sami, vlastitim radom i zalaganjem. Partner će vas podržavati i davati dovoljno slobode za vaš lični rast.

Škorpija


Budite oprezni pri poslovnim dogovorima. Neko će vas htjeti namjerno zbuniti ili navesti na pogrešni trag. Vjerujte osjećaju da nešto nije u redu i da je nužno provjeriti neke podatke. Pogoršanje možete očekivati i u porodičnom krugu, zbog nerazumijevanja s ukućanima.

Strijelac


Budete li imali priliku pokazati svoju samostalnost, rezultati neće izostati. Mnogo toga se u vašem životu mijenja, ali uprkos vašim strepnjama bićete na dobitku. Prilikom procjene finansijskih okolnosti oslonite se na intuiciju – prvi utisak pokazaće se ispravnim. Partner će komplimentima podizati vaše samopouzdanje.

Jarac


Poslovi će rezultirati dobrom zaradom, a nije isključeno da dobijete i odgovornije zadatke. Osjetićete buđenje dobrog raspoloženja i energije, kojom ćete osvajati simpatije drugih. Odlučite li prekinuti vezu, velika je mogućnost da nećete istrajati u toj odluci nego popustiti svojoj žudnji i ponovno se pomiriti.

Vodolija


Manje prepreke i kašnjenja su moguća, ali bez većih posljedica. Dolazićete do rješenja i nametati svoje ideje. Unesite u svoj posao više kreativnog duha, pokažite se u punom svjetlu. Ne oklijevajte s namjerom da riješite ljubavne probleme, posebno ako je u pitanju mali nesporazum. Tvrdoglavom šutnjom nećete daleko dogurati.

Ribe


Pad koncentracije ometaće vas u obavljanju bilo kakvih aktivnosti. Misli će vam biti zbrkane pa ćete se teško koncentrisati. Nemojte se odvajati od ljudi i osamljivati, jer vam je potrebno druženje. Moguć je ljubavni početak s razvedenom osobom ili onom koja je starija od vas. Ignorišite mišljenje okoline.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info