8 čvrstih dokaza da vas muškarac ne cijeni dovoljno

0

Ne vjerujete u budućnost svog ljubavnog odnosa i smatrate da vas partner ne cijeni dovoljno? Ako se prepoznajete u ovim tačkama, onda biste ga definitivno trebali zamijeniti boljim muškarcem.

Nema vremena za vas


Međutim, uvijek nađe vremena za druge ljude i otkazuje vaše planove kako bi se družio s njima.

Nikada vam ne kaže: “Hvala”


Volite ga i pokušavate mu ugoditi tako što se brinete za njega, kuhate mu omiljena jela i uopšteno udovoljavate njegovim željama, ali on vam baš nikada ne zahvali za to. Izgleda da on ipak ne zavređuje takav kraljevski tretman.

Ne pita vas za savjet


Kada donosi odluke neće vas tražiti, čak ni kada bi te odluke mogle uticati na vašu vezu.

Ne interesuje ga vaše mišljenje


Vi i te kako imate pravo glasa u svemu što se tiče vaše veze, ali on zanemaruje vaše stavove i ne pita za vaše mišljenje.

Pravi planove bez vas


Došao je kući i rekao da idete na večeru s njegovim prijateljima, a nije vas nazvao da pita imate li vremena i želite li uopšte ići van? Ne samo da ne cijeni vas nego ne cijeni ni vaše vrijeme, a takođe smatra da za njega morate uvijek biti dostupni.

Lijen je


Vama prepušta sve kućanske obaveze i ne pada mu na pamet da vam bilo kada pomogne. U zdravoj vezi obaveze se dijele napola.

Misli da vam je s njim “upala sjekira u med”


Voli se pohvaliti kako je sjajan i misli kako biste trebale biti srećne i zahvalne, jer ste s njim. Vjerujte, ima puno boljih muškaraca, a vi zaslužujete jednog od njih.

Vara vas


Treba li vam snažniji dokaz da vas nimalo ne cijeni od ovog? Zamijenite ga dobrim muškarcem, pod hitno.

Izvor: Zadovoljna

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info