5 najpopularnijih modela obuće za Jesen 2022.

0

Kako bi vaš stajling i ove jesenje sezone bio veoma moderan, to možete postići i pomoću obuće. Upravo sljedeći modeli trenutno su među najpopularnijima ove sezone, a vama će pomoći da dobijete veoma moderan i upečatljiv stajling.

Gležnjerice sa blok petom


Možemo s pravom reći kako je ovo i najpopularniji model obuće tokom jesenje sezone. Gležnjerice su veoma veliki trend i ultra su popularne, a ove jesenje sezone izdvaja se model sa blok petom. Idealne za kombinovanje sa farmericama i raznim modelima pantalona i suknji, gležnjerice možete nositi u svim prilikama, od jutra do večeri.


Kako biste dobile veoma moderan i upečatljiv stajling i ove jeseni, za to će se pobrinuti gležnjerice sa efektom krokodilske kože – veoma privlačne i jednostavne za kombinovanje, tako lako ih možete uvrstiti u svakodnevni stajling, a posebno kada birate one koje su u nekoj od neutralnih nijansi. Kupite ih ovdje.

Mokasine


One su veoma udobne i veoma poželjne, posebno u kombinacijama sa pantalonama, a možete ih nositi gotovo u svim prilikama. Mokasine su idealan izbor obuće i za poslovne prilike, a njihova udobnost i moderni dizajn uvijek ih izdvajaju u odnosu na sve druge modele cipela.


Ove jesenje sezone birajte mokasine u nekoj od nijansi bijele, a koje će vam pomoći da upotpunite, uvijek popularni, monohromatski stil (kombinovanje različitih nijansi iste boje) ili da u potpunosti osvježite stajling, gdje će vam upravo one služiti kao završni pečat. Kupite ih ovdje.

Kaubojke


Možete ih voljeti ili ne, ali dobre stare kaubojke su i ove jeseni jedan od vodećih modenih trendova, a možete ih pronaći u raznim bojama, modelima i dezenima. Gležnjerice u ovom veoma lako možete iskombinovati sa raznim komadima garderobe pa čak i sa haljinama.


Kaubojke su odlične, jer vam mogu pomoći i da dobijete veoma urbano modno izdanje – slika iznad samo je jedan od prijedloga kako da ih kombinujete. Što se tiče same boje i dezena, možda je i najbolje da birate crne, jer ćete ih lako koći uklopiti u gotovo bilo koji stajling. Kupite ih ovdje.

Patike


Kada je u pitanju ravna i udobna obuća, patike rijetko šta može da zamijeni, ali i nema potrebe da u ovom slučaju pristajemo na bilo kakve kompromise – patike su, takođe, jedan od vodećih modela obuće ove sezone. Veoma dobro ih možete iskombinovati sa mnogobrojnim komadima garderobe i nositi u mnogobrojnim prilikama.


Naravno, ovdje postoji tako mnogo modela, ali možda bi bilo najbolje da birate one koji su jednobojni i nešto svedeniji, jer ćete ih onda moći zaista kombinovati s čim god poželite pa čak i sa određenim modelima haljina. Kupite ih ovdje.

Visoke čizme


Nešto svježiji jesenji dani idealno su vrijeme i za jedan od najomiljenijih trendova, kada je u pitanju obuća, a to su visoke čizme. Veoma praktične i moderne, ove popularne čizme već par sezona su apsolutni hit, a to nije izuzetak ni ove jeseni.


Idealne za kombinovanje sa mini suknjama i mini haljinama, jednako dobro se slažu i sa farmericama, helankama i uskim modelima pantalona. Velur ili koža? Prve su idealne za suve jesenje dane, a druge za nešto hladnije i kišovite (ove druge možete nositi i tokom zimske sezone). Kupite ih ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info