Ribe: Sedmični horoskop za period od 19.09.2022. do 25.09.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Što ste vi više u žurbi i više željni da stvari obavite i rešite što prije, to će više nervoze postojati u kolegijalnim i saradničkim odnosima. Pokušajte da prihvatite da je bar u ovom trenutku potrebno da se prilagodite jedni drugima. Stvari će ići sporije, ali će se do rezultata ipak doći.

Stići će vam poslovna ponuda koju ste negdje i očekivali ili ste joj se nadali. Iako ovo na prvi pogled djeluje kao dobro, razmislite da li je za vas. Očekujte vrlo radnu i vrlo užurbanu sedmicu, sa velikim promjenama u planovima.

Ljubav. Merkur se u retrogradnom hodu vraća u znak Djevice i vaše polje partnerskih odnosa pa će teme koje ste partner i vi zapostavili, a koje se tiču porodice, djece, finansija ili samog temelja odnosa, ponovo doći na dnevni red.

Morate biti iskreni jedno prema drugom, jer što više budete zatrpavali bitna pitanja ili pokušavali da izbjegnete neugodne teme, sve više ćete unositi nemir u vaš odnos. Pred vama je period od skoro mjesec dana kada neke stvari morate istjerati na čistac ako želite stabilnost.

Slobodne Ribe, i dalje ste u periodu kada se ljubavne šanse mogu otvoriti brzo. Međutim, znate kako kažu – brzo počne, još brže se završi…

Hrana. Potrebna vam je proteinima bogatija ishrana, koja će zadovoljiti potrebe vašeg organizma. Jaja, pileće meso ili riba, mliječni proizvodi (u prvom redu jogurt i sir), banane, mahunarke.

Zdravlje. Slab energetski nivo, iscrpljenost. Potrebno vam je više odmora, opuštanja.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info