Jarac: Sedmični horoskop za period od 19.09.2022. do 25.09.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Mars u polju obaveza, poslovne svakodnevnice u sve je egazktnijem trigonu sa Saturnom koji vlada vašim znakom. Možemo da kažemo da ste po nekim pitanjima uspjeli da uhvatite pravac, da se držite puta kojim ste krenuli i da će taj put definitivno dati rezultate.

Povratak Merkura u znak Djevice vam takođe odgovara, jer ćete uspjeti da pronađete rješenje tamo gdje ga do sada nije bilo ili gdje je postojao zastoj. U ovom trenutku, upornost, strpljenje i vrijeme jesu na vašoj strani. Zato ne odustajte od svojih ciljeva.

Ljubav. Partnerski odnosi su trenutno vrlo zapostavljeni i sa strane voljene osobe i sa vaše. Otišli ste jedno drugom u neki deseti plan i najmanje se bavite vama.

Gro energije ide u rješavanje porodičnih, poslovnih, finansijskih tema, a vas dvoje u svemu tome čas sarađujete i razumijete se, a čas se sudarate i samo smetate jedno drugom. Što se više trudite da razgovarate, bolje će vam i lakše biti da prevaziđete ovaj period.

Slobodni Jarčevi, vi ste u periodu koji nosi ljubavne prilike i one mogu biti i sa starim „igračima“, ali i sa novim „učesnicima“. Vi ćete napraviti izbor i odlučiti koga ćete pustiti blizu sebe.

Hrana. Sada će vam samo biti bitno da imate dovoljno „goriva“ za svakodnevne aktivnosti. Obroci će biti uglavnom svedeni, možda i brzinski – ovim segmentom se nećete mnogo baviti.

Zdravlje. Dosta nekih sitnijih zdravstvenih tegoba – problemi sa zubima, stomakom, povrede, virusne infekcije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info