Ovo su najbolji puderi za masnu kožu

0

Kada vam je koža prirodno sjajna, poput staklene čaše, pronalaženje pudera koji će stajati cijeli dan može biti prilično veliki izazov. Zaista nećemo pretjerati kada kažemo kako je korištenje pudera kod prirodno masne kože govoto pa nemoguća misija, ali ipak nije neizvodivo.

Jedan od najčešćih razloga zbog kojeg ne možete pronaći odgovarajući puder jeste taj što birate pogrešnu formulu. Šta to znači? Većina žena sa prirodno masnom kožom obično bira puder koji je namijenjen suvom tipu kože ili formule koje imaju svjetlucav finiš. Ono što bi trebalo da uradite jeste da birate mat formule i one koje ne sadrže ulje. Sljedećih šest su upravo takve – idealne su za žene koje imaju masni tip kože.

Maybelline FitMe!


Ovo je tako dobar puder, jer će pore učiniti nevidljivima, a ujedno utiče na to da vaša koža ne bude masna i sjajna.

L’Oreal Paris Infalliable


Polu-mat finiš ovog pudera savršeno prekriva sve nepravilnosti na licu te traje do dvadeset i četiri sata pa vam više uopšte neće biti potrebne maramice kako biste “skinule” pretjeranu masnoću s lica.

BareMinerals mat puder SPF 15


Originalna formula koja je matirana. Iako je riječ o puderu u prahu, on klizi poput kreme te smanjuje i čisti pore. Dodatni plus je to što je riječ o puderu za zaštitnim faktorom SPF 15.

Giorgio Armani Power Fabric


Najnoviji Armanijev puder je mat pandan kultnom puderu Luminous Silk. Veoma lako ga je nanijeti, jer klizi poput svile te će eliminisati mašćenje kože bez da se zadržava u sitnim borama.

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup


Vjerovatno i jedan od najboljih, jer je formulisan da koža ne izgleda kao da je masna, znojna ili vlažna.

Clinique Acne Solutions Liquid Makup


Na kraju, možete odabrati i puder koji je odličan u dvije stvari: ovaj prekriva crvenilo na masnoj koži koja je sklona pojavi akni i bubuljica te prikriva i sve druge nedostatke na licu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info