Septembar: 10 trenutno najpopularnijih frizura

0

“Ako ne možeš promijeniti ništa drugo onda bar promijeni frizuru”, izreka je koju smo čule tako mnogo puta, a koja se i bezbroj puta potvrdila tačnom. Ukoliko ste planirale da malo promijenite izgled ovog mjeseca, preporučujemo vam sljedećih deset frizura.

Podignute šiške


Neka vaša kratka frizura bude odvažna! Glatke i elegantne strane prelaze u podignute šiške koje dodatno ističu prekrasne crte lica.

Raskošna crvena


Bogate i raskošne nijanse crvene boje dodatno poboljšavaju ovaj stil stvarajući samouvjeren izgled koji laska svakoj dami.

Pixie tekstura


Ova prekrasna pixie frizura naglašava ukupni stil pomoću kratkih šiški koje su nježno prebačene u stranu i razbarušenih pramenova na vrhu.

Bočni razdjeljak


Svjetlija nijansa kestena daje fantastičan izgled ovom elegantnom stilu koji je odličan za sve prilike. Duže šiške veoma su moderne, a bočni razdjeljak dodatno naglašava ovaj stil.

Platinasti bakar


Popularna boja bakra u kombinaciji sa platinastim nijansama učiniće pravo čudo za vaš izgled, a posebno ako je riječ o kraćoj frizuri.

Asimetrični paž


Asimetrična paž frizura pomoći će vam da izgledate fantastično, a posebno ukoliko je ona u nekoj od toplih nijansi.

Moderni lob


Šiške koje prekrivaju obrve i stepenasto ošišana kosa, sa prednjim krajevima koji završavaju par centimetara ispod brade, stvaraju frizuru koju nose dame koje imaju stila.

Nježni uvojci


Stepenasto ošišana kosa čiji nježni uvojci padaju na ramena dodatno je poboljšana dužim šiškama koje su prebačene u stranu.

Blago talasasta


Duga i blago talasasta kosa čini frizuru koja odgovara baš svakoj dami i baš svakoj prilici.

Elegantna buntovnica


Volumen na vrhu koji prerasta u šiške i blago razbarušena tekstura čine frizuru koja se može nazvati i “elegantna buntovnica”.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info