Dnevni horoskop za 15.09.2022.

0

Ovan


Jedva ćete dočekati kraj radnog vremena da se možete posvetiti sebi i privatnom životu. Trebaće vam mira i intimnog druženja s partnerom, bez pritiska šefova, roditelja ili djece. O problemima koji vas muče popričajte s prijateljem od povjerenja, jer će vašu situaciju sagledati objektivnije nego vi.

Bik


Sve bolje ćete razumjeti ljude koje volite i tolerisati im greške i mane. Partner će biti siguran u vašu ljubav, što će se primijetiti i na njegovom ponašanju. Samci, neko će vas zaintrigirati, a međusobna privlačnost sve će više rasti. Shvatićete da su vaša osjećanja duboka i snažna i uvjeriti se da isto osjeća i druga strana.

Blizanci


Dan je odličan za putovanja, učenje, ali i za sportske aktivnosti. Želite li se nekome dokazati, uspjećete u tome bez problema. Slobodne će iznenaditi snažna osjećanja koja će u njima probuditi neko koga su doživljavali nezanimljivim i površnim. Shvatićete da ste pogriješili i pogrešno procijenili drugu stranu.

Rak


Vremena za odmor gotovo da nećete imati. Čak iako ste sve odradili, slijede vam nove obaveze. Obuzdajte sklonost sitničavosti. Ako neko nešto pogriješi, pređite preko toga i radije mu pomozite. Ako vam je ljubavni odnos u krizi, dan nije povoljan za pomirenje, jer će razgovor krenuti u pogrešnom pravcu.

Lav


Biće situacija u kojima ćete šarmom i osmijehom dobiti više nego što očekujete. Izvjesna je podrška prijatelja ili ljudi na položaju. Dan kada možete saznati, dobiti, prikupiti vrlo važne informacije. Takođe, dobar je momenat da pokrenete kontakt sa osobom koja vam je poslovno bitna. Vaša inicijativa je neophodna ako želite da osvojite nekog.

Djevica


Teško ćete odoljeti nečijoj inteligenciji i vrckavom smislu za humor. Vaš odnos brzo bi se mogao pretvoriti u ljubavni, a prethodiće mu intenzivno dopisivanje porukama. Ako ste u braku, partner će preuzeti na sebe kućne obaveze kako bi vas rasteretio, a i djeca će pokazati više zrelosti u ponašanju.

Vaga


Rado ćete pomagati drugima i biti spremni na ustupke i razgovor. Nečega ćete se odreći, kako biste olakšali jednu situaciju ili razvili dogovor. Bračne veze biće obogaćene novim zajedničkim iskustvima pa ćete se s partnerom lijepo slagati. Očekujte pozitivno rješenje molbe, zahtjeva ili sudskog spora.

Škorpija


Zbog obaveza prema roditeljima ili sklonosti neraspoloženju, mogli biste zanemariti svoju vezu. Partner vam je spreman pomoći, ali više će vam odgovarati da sami pronađete rješenja. Mnogo ćete razmišljati o svom ljubavnom životu, analizirati osjećanja suprotne strane i sve ono što niste, a trebalo je da uradite ili kažete.

Strijelac


Iznenadne situacije i zahtjevi bližnjih spriječiće vas da dan provedete na zamišljeni način. Da biste udovoljili potrebama ukućana, odustajaćete od ispunjenja svojih želja. Ukoliko vam predstoji poslovni sastanak ili druženje, potrajaće duže nego što ste predvidjeli. U poslu ćete se boriti protiv nametnutih ograničenja.

Jarac


Budite ljubazni prema strankama ili kolegama, jer vas neki neće dobronamjerno promatrati i jedva će čekati da u nečemu pogriješite. Ako ste nedavno prekinuli vezu, pokušaćete se opustiti flertujući, ali misli će vam se vraćati na bivšeg partnera. Poslovna zbivanja zahtijevaće brze reakcije i više prodornosti.

Vodolija


Poboljšaće vam se koncentracija i moć zapažanja. Nalazićete prave riječi i spretno se izvući iz neugodnih situacija. Prema bliskim ljudima bićete velikodušni i pažljivi. Odnos s voljenim će se poboljšati, velikim dijelom zahvaljujući vašoj inicijativi.

Ribe


Naći ćete se u neugodnim situacijama, za čije će rješavanje biti potreban veliki napor i domišljatost. Nikud ne žurite, strpite se. Finansijska situacija kreće uzlaznom putanjom, a na pomolu su i novi izvori prihoda. Izvjesna je finansijska dobit od intelektualnog rada, putovanja ili honorarnog posla.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info