Dnevni horoskop za 10.09.2022.

0

Ovan


Ispunjenje ćete naći u sitnim zadovoljstvima kao što su druženje s prijateljima i ljudima koje rijetko viđate. Ne propustite mogućnost za novu vezu ako već pri prvom susretu osjetite neobičnu privlačnost. Često će vam zvoniti telefon, bićete pozvani na nekoliko strana. Privlačiće vas daljine. Mogli biste se odlučiti za posjetu stranoj zemlji.

Bik


Zamaraće vas mnogo toga: od buke iz komšiluka do zahtjeva ukućana koji će od vas tražiti više nego što im možete pružiti. Bez obzira na vremenske uslove, izađite malo iz kuće, pokrenite se i napravite nešto korisno za svoje psiho-fizičko stanje. Posvetite se sređivanju doma i pripremama za novu radnu sedmicu.

Blizanci


Samozatajni ste i tek naizgled mirni. Podsvijest će vam biti aktivna, intuicija jaka, a aktivnosti koje držite podalje od očiju znatiželjnika uskoro će se pokazati bitnima. Ako ste planirali ugostiti mnogo ljudi, budite mirni, jer ćete biti savršen domaćin. Nekog ćete poželjeti malo bolje upoznati, bez obzira na upozorenje nekih poznanika.

Rak


U prvom planu biće porodične i poslovne obaveze koje morate ispuniti unutar utvrđenih rokova. Emotivna strana života biće osrednja. Zbog nedavne svađe smatraćete da se vaša ljubav prema partneru gasi, ali druga strana će vas uvjeriti da nije tako. Nemojte biti sumnjičavi kad vam izjavi ljubav, jer zaista tako misli i osjeća.

Lav


Bićete odlično raspoloženi, a mnogi će s više samopouzdanja okrenuti novu životnu stranicu. Slobodnima će se svidjeti osoba koja ih podsjeća na bivšu ljubav – možda je ipak niste do kraja preboljeli. Prihvatite poziv prijatelja i krenite na put koji će vam osvježiti svakodnevnicu, ali i donijeti zanimljiva poznanstva.

Djevica


Ako ne morate ustajati zbog neodloživih obaveza, slobodno se izležavajte u krevetu, jer ćete se bolje osjećati tokom dana. Obavite planiranu kupovinu i obećani telefonski poziv. Neko s druge strane žice to jako priželjkuje. Pojačana je mogućnost da nešto zaboravite pa prije putovanja sve dva puta provjerite.

Vaga


Pred vama je miran dan koji ćete provesti onako kako vam najviše odgovara. Ako ste u svađi s rođakom ili drugom bliskom osobom, pružiće vam se prilika da kažete ono što mislite, a da se pri tome niko neće uvrijediti. Potrošićete dosta novca na školske potrepštine svoje djece.

Škorpija


Emotivniji ste nego inače i teško ćete uspijevati da se posvetite svojim dnevnim obavezama. Ukoliko radite, potrudićete se da otaljate ono što imate od posla i da se okrenete na drugu stranu. Neophodan vam je susret sa voljenom osobom, jer počinje jako da vam nedostaje. Dan ljubavi i strasti je pred vama.

Strijelac


Energija i popularnost su vam veoma izraženi. Uspijevaćete ispunjavati obaveze, ne trošeći pri tome previše snage, a ostajaće vam dovoljno slobodnog vremena za druženje. Ono što bi vam najmanje odgovaralo jesu mirovanje ili samoća. Srećom, to je isključeno s obzirom da ste traženi na sve strane.

Jarac


Loše raspoloženje potpuno će vam preplaviti misli. Uzrok neraspoloženju nemojte tražiti u eksternim faktorima, jer je uzrok vaše potisnuto nezadovoljstvo. Osvijestite šta je to što želite promijeniti, a sve vrijeme potiskujete u sebi. Upoznaćete nekoga ko će vam biti pomalo nedokučiv, a opet i nekako blizak. Avantura može početi!

Vodolija


Bićete predani obavezama, ali ne trudite se biti savršeni. Iscrpljivaće vas svađe s partnerom pa je najpametnije izbjegavati rasprave i držati se ležernih tema. Ne oslanjajte se na pomoć kolega. Ako vam je cilj da dovršite zadatke u planiranom roku i uradite ono što se od vas očekuje, oslonite se isključivo na sebe.

Ribe


Bićete skloni preuveličavanju. I sitnica će biti dovoljna da vas isprovocira i podstakne na burnu reakciju. Iako ćete biti svjesni u čemu griješite, neće vam biti lako uspostaviti samokontrolu. Mogle bi se pojaviti zdravstvene tegobe koje će vas uznemiriti, a koje su najvjerovatnije samo posljedica pretjerivanja u noćnim izlascima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info