Tesla televizori već od 1 KM u m:tel-u

0

Septembar u znaku popusta!

Iz ponude kompanije m:tel ponovo nam dolaze brojni popusti, akcije i atraktivne cijene uređaja. U septembru mjesecu izdvajamo TV uređaje Tesla, koje možete dobiti za čak 1 KM.

U okviru IPTV paketa TV+NET+TEL: M+, m:tel vam nudi modele televizora po posebnim cijenama i to: TESLA 32E325BH za 1KM; TESLA 40E320BF za 96KM (rata 8KM na 12 mjeseci); TESLA 43E620BFS (Android) za 264KM (rata 22KM na 12 mjeseci). 

TESLA televizor savršeno će se uklopiti u vaš dom ili kancelariju,  jer ove televizore odlikuje odličan ugao gledanja, veliki izbor dimenzija, pažljiva izrada i savremen dizajn koji se uklapa u svaki prostor. Sve to, uz m:tel ponudu kanala u paketima, pružiće vam zadovoljstvo praćenja vaših omiljenih TV sadržaja. 

Popust na kupovinu ovih televizora možete ostvariti i ukoliko izaberete neke druge pakete u okviru m:tel IPTV ponude, a informacije o cijenama i svim detaljima potražite na m:tel sajtu ili odlaskom na bilo koje prodajno mjesto m:tel-a širom BiH, kao i pozivom na broj telefona  0800 50 000

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info