Vaga: Sedmični horoskop za period od 05.09.2022. do 11.09.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Merkur je u vašem znaku stacionaran (stoji) i krajem sedmice kreće retrogradnim hodom. Međutim, suština je da je u ovom trenutku on prilično neaktivna planeta čije je dejstvo usporeno i smanjeno.

Ovo može dovoditi do problema i komplikacija u svemu što želite da pokrenete i dogovorite. Možete imati osjećaj da koliko god da ste inspirisani ili koliko god truda da ulažete, sve se odvija sporovozno i sa zastojima. Takođe, komunikacija sa saradnicima i poslovnim partnerima će biti sa dosta nervoze.

Ljubav. Venera, vaša vladarka, iz kraljevskog znaka Lava prešla je u znak Djevice koji vam je iza leđa i koji predstavlja vaše polje povlačenja, tajni i podsvijesti. Više opcija imamo u igri – nemogućnost emotivnog ispoljavanja na pravi način, jer sa osobom koju priželjkujete imate površnu komunikaciju, a ne razvoj odnosa.

Dalje, potencijal da vam se dopada neko ko je u vezi, braku i sa kime možda radite ili sarađujete. Treće – monotonija.

Što se tiče zauzetih Vaga, nervoza i lošija komunikacija su prisutni. Ukoliko postoje tajne u vašem odnosu, one mogu biti jedna od stavki za obostranu napetost.

Hrana. Koliko god da ste u posljednje vrijeme imali problem sa kilogramima i borili se sami sa sobom kada je ishrana u pitanju, sada ćete odjednom primijetiti da vas glad ne vuče da svaki čas obilazite frižider.

Zdravlje. Češći stomačni problemi.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info