Rak: Sedmični horoskop za period od 05.09.2022. do 11.09.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Ta nervoza oko finansija jeste sa razlogom – moguće je da vam u ovoj sedmici naleti talas troškova koji će vam vrlo solidno isprazniti novčanik. Posao i obaveze uglavnom pokušavate da obavljate korektno, mada ni tu nema nekih spektakularnih pomaka niti razvoja situacije u pravcu koji vama odgovara.

Generalno gledano, sedmica u kojoj ćete dosta žuriti, biti pritisnuti rokovima, a nećete baš imati sjajnu komunikaciju sa saradnicima i kolegama. Nekima od vas slijedi najava makar jednog kraćeg poslovnog putovanja.

Ljubav. Ukoliko ste u emotivnoj relaciji, slijedi vam sedmica u kojoj će vaša nervoza biti pojačana, a mentalna napetost vrlo prisutna. Polje podsvijesti je pritisnuto tranzitom Marsa – da, može ovo da ukaže da kod nekih postoje tajna dešavanja koja donose opterećenje.

Međutim, isto tako, ovo može biti i pokazatelj vaše brige i nervoze oko poslovno finansijskog sektora. I pored oscilacija vašeg raspoloženja, partner će umjeti da se postavi na pravi način i doprinese stabilnosti odnosa.

Slobodni Rakovi, kontakata sa suprotnim polom ima, ali za sada to može biti samo u okvirima flertovanja i lakih priča.

Hrana. Uglavnom solidne navike što se ishrane tiče. Doduše, prijatelji ili članovi porodice mogu primijetiti da ste u posljednje vrijeme smršali ili da baš varirate što se težine tiče.

Zdravlje. Osjetljiv stomak, mogući problemi sa virusima i zubima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info