Djevica: Sedmični horoskop za period od 05.09.2022. do 11.09.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Mars iz polja karijere, uspjeha, ali i nadređenih u kvadratnom je aspektu prema planetama u vašem znaku. Ova energija donosi nepredvidivost, pritisak na vas, promjenjivost u planovima i obavljanje više poslova u isto vrijeme.

Troši vas energetski i donosi vam pojačanu nervozu, a može uticati i na vašu fokusiranost i organizovanost. U ovoj je sedmici moguća i pojačana napetost u komunikaciji sa saradnicima. Dosta troškova čiji se obim ne smanjuje utiče na vašu finansijsku stabilnost.

Ljubav. Ulazak Venere u vaš znak pogoduje slobodnim Djevicama – moguće je da u ovom trenutku postoji komunikacija sa nekim koja vas inspiriše i daje vam vjetar u leđa. Taj kontakt će se nastaviti i polako, ali sigurno vas vodi u potencijalnu ljubavnu priču.

Oni koji još uvek nisu zainteresovani ni za koga, vi ste na ulasku u fazu koja može promijeniti vaš emotivni status i to prilično brzo i neočekivano. Kod nekih od vas pojačava se sklonost ka avanturama.

Zauzete Djevice, pun Mjesec u partnerskom polju govori o potencijalnim problemima i pojačanoj nervozi između voljene osobe i vas. Na tapetu će biti tajne.

Hrana. Trudićete se da se na vašem jelovniku uglavnom nađu izbalansirani obroci – i sa žitaricama i povrćem i mesom i mliječnim proizvodima. Ono što će vam malo kvariti ovu zdravu koncepciju jesu slatkiši.

Zdravlje. Starije Djevice mogu imati problem sa cirkulacijom i pritiskom. Mlađi – osjetljiv stomak, nervoza.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info