Dnevni horoskop za 02.09.2022.

0

Ovan


Danas bi bilo dobro da razjasnite nedoumice koje eventualno postoje u odnosu sa kolegama. Neke situacije će se lako objasniti i riješiti, jer ste i vi i drugi raspoloženi za kompromis. Poziv od osobe koja vam je jako zanimljiva uljepšaće vam dan.

Bik


Osjećate pozitivno uzbuđenje po pitanju nekih dešavanja u poslovnom segmentu. Osjećate da je realizacija onoga što ste očekivali već vrlo blizu. Ako ste slobodni, kujete planove kako da se više približite nekome ko vam se često vrti po glavi.

Blizanci


Stabilna situacija u poslovnom segmentu pa ćete moći jednim dijelom da se opustite. Doduše, nemojte se previše opustiti pa zaboraviti na jedan sastanak ili dogovor. U emotivnom segmentu, izuzetno povoljno vrijeme i za zauzete, ali i za slobodne – flertovi, nova poznanstva.

Rak


Danas ste vrlo odlučni i riješili ste da date sve od sebe da jedna poslovna saradnja ili dogovor funkcionišu baš kako treba. U odnosu sa voljenom osobom ste zanimljivi, komunikativni, spremni na dogovore i na kompromis. Lijep dan je pred vama.

Lav


Nedoumice, koje imate po nekim pitanjima, biće brzo riješene. Informacije koje dobijate su izuzetno povoljne po vas, jedino vam se ne dopada što ćete morati malo da sačekate na realizaciju. Spremnost na dogovor, lijepi planovi sa voljenom osobom.

Djevica


Dosta ste sigurni u sebe, svjesni svojih vrijednosti, ali i toga šta možete da ponudite kada je poslovni segment u pitanju. Dan koji vam donosi samopouzdanje i želju da izbijete u prvi plan. Lako ćete se “pronaći” sa osobama koje upoznajete. Moguća su flertovanja.

Vaga


Razmišljate možete li da se oslonite na jednu osobu, iako se ona dosad pokazala kao prilično pouzdana. Ipak, zabrinuti ste zato što vam je ovo što se mora odraditi prilično važno. U emotivnom segmentu – potreba da neke stvari riješite i dovedete na pravu mjeru.

Škorpija


Dobri planovi, dobra razmišljanja, odlična komunikacija sa drugima. Dan vas vodi ka realizaciji onih poslova koji su vam bitni. Iznesite svoje ideje nadređenima, naići će na dobar prijem. Fali vam voljena osoba i to želite da joj na svaki način pokažete.

Strijelac


Potrebna vam je podrška drugih za vaše planove ili prijedloge i danas je možete pronaći. Ne ustručavajte se da iznesete na dnevni red ono o čemu već dugo razmišljate. Što se emotivnog dijela tiče, dovoljno vam je i malo vremena sa voljenom osobom da biste bili zadovoljni.

Jarac


Naglašeno polje pozicije, karijere, nadređenih dovodi danas u prvi plan neke poslovne situacije od kojih mnogo očekujete. Pokrenućete pitanja koja su vam bitna. U emotivnom segmentu – dobro i zanimljivo popodne sa voljenom osobom. Opuštate se.

Vodolija


Neuporedivo bolje raspoloženje nego u par prethodnih dana. Sada već možete da se radujete nekim dogovorima, a čini se da postoji mogućnost i za finansijski priliv. Emotivni partner je spreman da vam izađe u susret i da vam ispuni želje i željice.

Ribe


Bitno vam je da danas dobijete potvrdu svog rada i da shvatite da vas kolege i nadređeni cijene i poštuju, što će se i dogoditi. Neka forma priznanja ide ka vama. Osoba koja je već izvjesno vrijeme prisutna u vašem životu kao poznanik, počinje da se ponaša drugačije. Flertovanje na pomolu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info