Lav: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2022. godine

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Nestrpljivost će biti u velikoj mjeri prisutna kod vas. Pogotovo što će vam izgledati da se neke povoljne prilike otvaraju pred vama i pojurićete da ih što prije realizujete. Međutim, ta varijanta “što prije” teško da će sada biti moguća, jer sve što budete pokušali da dogovorite ili pokrenete pokazivaće tendenciju da se odugovlači, mijenja, vraća na početak ili prolongira.

Nestrpljivost je prisutna i po pitanju finansija – želite da ovaj segment stabilizujete, a to je sada nemoguće. Ipak, sredinom mjeseca nešto više novca za vas.

Ljubav. Neka specijalna ljubavna dešavanja ne trebaju da očekuju ni slobodni ni zauzeti pripadnici ovog znaka. Ono što će i jednima i drugima ići naruku jeste aktivno polje prijatelja pa ukoliko ste zauzeti, sa partnerom ćete se najbolje opuštati i stvarati najzanimljiviju atmosferu kada ste u društvu osoba koje oboje volite i sa kojima možete da se provedete.

Po pitanjima koja su i vama i partneru bitna teško ćete dolaziti do kompromisa – uvijek će biti prisutno neko natezanje, promjene planova, nerazumijevanje i povremeno svadljivost.

Ukoliko ste slobodni, najviše vremena ćete provoditi u društvu i truditi se da se što više opustite kroz zabavne aktivnosti sa njima.

Eventualno bi preko ovog segmenta ili društvenih mreža mogao da se ostvari pokoji interesantan kontakt, ali to će se razvijati izuzetno sporo i prava dešavanja će vjerovatno biti prolongirana tek za oktobar mjesec. Generalno, ljubavno dosadan period.

Zdravlje. Zdravstvena problematika će pokazivati tendenciju da se vraća i ponavlja. Pogotovo sve ono vezano za respiratorni sistem, stomak ili žlijezde. U prvom dijelu mjeseca obratite pažnju i na povrede.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info