Bik: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2022. godine

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Nešto jednostavniji mjesec je pred vama, bar kada su finansije u pitanju. Malo je vjerovatno da će se troškovi smanjiti, ali će zato prilivi biti nešto jači – kod nekih moguće i iz dva izvora.

Što se obaveza i poslovnog angažmana tiče, dosta toga će ići sporije od onog što je vama potrebno i tek pred kraj mjeseca ćete uspjeti da realizujete i završite neke stavke. U odnosu sa kolegama će uglavnom vladati dobra atmosfera, koliko god vas povremeno nerviralo njihovo otezanje i razvlačenje sa obavezama.

Ljubav. Vi ćete biti osoba koja će morati da zavodi red, ali i da balansira u partnerskim odnosima. Dobro je što će vaša energija biti bolja od kraja prve sedmice septembra pa ćete se lakše snalaziti u ovoj ulozi. Voljena osoba će od vas očekivati i razumijevanje i neki tip pomoći, jer će vjerovatno biti razapeta na više strana – što na poslovnom i finansijskom, što na porodičnom planu.

U suštini, vaša će uloga biti da razumijete, podržite, posavjetujete, pomognete. Koliko ćete vi zaista biti emotivno ispunjeni u svemu ovome, veliko je pitanje. Ukoliko vam se povremeno učini da se partner ponaša djetinjasto i impulsivno, apsolutno ste u pravu.

Slobodni Bikovi, neko vas može zainteresovati u prvoj dekadi septembra, a od polovine mjeseca ljubavne šanse se dodatno pojačavaju.

Kod nekih od vas postoji mogućnost ulaska u tajnu priču. Ukoliko ste zainteresovani za neke obnove kontakata, one su moguće u posljednjoj dekadi septembra.

Zdravlje. Početkom mjeseca je naglašen umor i stres, a kod nekih su mogući i problemi sa želucem i varenjem. Ostatak mjeseca bi trebalo da bude povoljniji po vas.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info