Vaga: Sedmični horoskop za period od 22.08.2022. do 28.08.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Što više budete žurili, situacije će ići sve sporije ili postajati sve komplikovanije. Saplitaće vas povremeno, posebno u prvom dijelu sedmice, ali ćete vi nastavljati dalje. Doći ćete u kontakt sa ljudima koji vam ne govore prave informacije ili pokušavaju da vas na neki način oštete, ali ćete vi nastavljati dalje.

Možda ćete u ovoj sedmici biti samo polovično zadovoljni onim što ste postigli, ali vrlo brzo će sve doći na svoje mjesto. Ne brzajte, tako samo pravite greške koje poslije morate rješavati.

Ljubav. Vaša vladarka u znaku Lava koji vam odgovara i partnerska planeta Mars u znaku Blizanaca dobro se slažu i mogu da se usaglase i dogovore, a umiju i te kako i da vatreno podstaknu jedno drugo na strast, uživanje, aktivnost.

Međutim, u ovoj sedmici odnos sa partnerom će imati povremene talase nervoze – vas će nervirati zato što se ponavljaju neke situacije koje vam ne prijaju, a voljena osoba će biti napeta i impulsivna.

Slobodne Vage ili će imati kontakt i razmišljanje o prošlosti ili će pak upoznati osobu koja je po nekim osobinama ili izgledu slična kao bivši partner. Očigledno neke lekcije još uvijek niste naučili.

Hrana. Svako odstupanje od pravilne ishrane dovodi do problema sa probavom, nadimanja, mučnine i bolova u stomaku. Sklonost ka uživanjima, hedonizmu i pretjerivanje sada morate skloniti u stranu.

Zdravlje. Problemi sa spavanjem, hormonski disbalans, žlijezde. Osjetljivost kože.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info