Rak: Sedmični horoskop za period od 22.08.2022. do 28.08.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Osjećaj da kasnite po nekim pitanjima ili da ste propustili neke prilike može biti posebno naglašen tokom ove sedmice. Nestrpljenje i nemir vam ne idu naruku – ne pumpajte sebe impulsivnošću i nervozom i ne jurcajte, tako možete napraviti samo više štete nego koristi.

Dolazićete češće u kontakt sa ljudima koji vas na neki način provociraju ili kritikuju – upotrijebite svoj šarm i diplomatiju da ovo riješite. Niste zadovoljni trenutnim prilivima, a troškovi su u ovom periodu dodatno pojačani.

Ljubav. Rakovi, bilo da su slobodni ili zauzeti, u ovoj sedmici mogu imati kontakt sa osobom koja će ih intenzivno privući, ali sa kojom mogu ostvariti samo tajnu priču. Da li ćete ući u to ili ne zavisi samo od vas.

Generalno gledano, kod zauzetih se ništa posebno ne dešava, kao da emotivni život prolazi mimo vas. Odnos sa partnerom je čas korektan, čas statičan – niti posebno dobrih niti posebno loših dešavanja nema.

Ukoliko ste slobodni, sem te mogućnosti za tajni kontakt i malo prošlosti, koja se s vremena na vrijeme provlači, nema ničeg drugog. Inspirativni su vam kontakti sa prijateljima i društveni život.

Hrana. Stomak čudno reaguje, čak i na namirnice sa kojima do sada niste imali problema. Nadimanje i teškoće sa probavom skreću vam pažnju da je neophodno da akcenat bacite na biljna vlaka, posebno na povrće.

Zdravlje. Više se opustite i odmarajte. Mogući problemi sa stomakom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info