Ovan: Sedmični horoskop za period od 22.08.2022. do 28.08.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Blizanci su vaše polje pokreta, učenja, dogovora, susreta, kontakata, informacija – ova energija vam prija i u skladu je sa vama i kako dani budu prolazili shvatićete koliko brzo se dešava sve i koliko vi brzo reagujete na sva dešavanja.

To što ste vi kao munja ne znači da su i oni koji su oko vas pa će vjerovatno biti pokoja rasprava sa kolegama i saradnicima koji se razvlače ili traže dlaku u jajetu. Ali, obostrani interes će riješiti sve. Malo povedite računa o novcu, jer ste skloni nepotrebnim troškovima.

Ljubav. Vatrena Venera u Lavu koja vlada vašim partnerstvima i vazdušni Mars u Blizancima (to ste vi) savršena su kombinacija – vazduh raspaljuje vatru, a vatra zagrijava vazduh. Ovo su odlični aspekti za strasti i ljubavi koje se očas posla raspire i rasplamsaju.

Odlični su za susrete poslije kojih više ništa nije isto, jer se dvoje prepoznaju i u trenutku spoje. E sad, malo od novozapočetih priča će nastaviti da gori u vremenu, mnoge će se brzo rasplamsati i još brže sagorjeti.

Ukoliko ste zauzeti, ovo su dani da se volite, a da one situacije na kojima se saplićete preskočite i ostavite ih za neki drugi put. I dani za ozbiljne odluke.

Hrana. Promjene u načinu ishrane vam definitivno prijaju. Možete povremeno imati pojačanu sklonost ka slatkišima, ali uglavnom ćete to uspijevati da držite pod kontrolom.

Zdravlje. Povrede, osjetljivost respiratornog sistema, problemi sa zubima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info