Bik: Sedmični horoskop za period od 22.08.2022. do 28.08.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Pokušavaćete da se izborite za sebe. Za drugačiji odnos nadređenih prema vama, za povećanje finansijskog dela, za definisanje vašeg statusa. Ta borba će u konačnici dati dobar rezultat, ali početni momenti će djelovati vrlo naporno, frustrirajuće, kao da je nemoguće postići dogovor.

Budite mudri, ne impulsivni. Taktični, ne drastični. I do svojih ciljeva ćete stići. Previše pritisaka trpite u ovom periodu. Možete se izboriti sa njima i izgurati, ali će vas sve to umarati i pojačavati vam nezadovoljstvo.

Ljubav. Vi lično ćete biti čas odlično, čas napeto, čas puni poleta, čas nezadovoljni, čas će vas ka partneru vući jake strasti, a čas ćete se osjećati uskraćeno za njegovo vrijeme i pažnju.

Može između vas dvoje biti nervoze, ali tu nervozu ćete uspijevati da pretvorite ili u strast ili u konstruktivne razgovore i dogovor.

Slobodni Bikovi, postoji razmišljanje o prošlosti. Kod nekih će se ovo pretvoriti u prihvatanje i zaključak, kod drugih u potencijalni kontakt. Takođe, ulazak u nove ljubavne priče je sada povezan sa impulsivnošću, potrebom za uživanjima i strastima. Ne baš savršena kombinacija za trajnost.

Hrana. Treba se vama u ovom periodu izboriti i sa promjenjivim raspoloženjem, ali i sa oscilacijama apetita. Najviše bi vam odgovarali jednostavni, manji, ali češći obroci sa velikim udjelom povrća.

Zdravlje. Osjetljiv stomak. Mogućnost alergija. Stariji – hronična problematika aktivna.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info