ZARA: Ove sandale ne smijete zaobići ovog ljeta

0

Omiljena obuća tokom ljetnih dana svakako su sandale. Lagane, udobne i veoma lako se mogu kombinovati, ali i nositi u gotovo svim prilikama. Donosimo deset ZARA modela koji su apsolutno fantastični te će učiniti da vaš cjelokupni stajling izgleda modernije i upečatljivije.

Platformice


Gotovo svake ljetne sezone, a tako ih ove, platformice su među najpopularnijim modelima sandala. Veoma velika prednost je u tome što je veoma dobro možete iskombinovati i sa klasičnim i sa neformalnim, ležernijim komadima garderobe, ali i nositi gotovo u svim prilikama. Kupite ih ovdje.

Ravne


Štikle su uvijek odličan izbor, ali činjenica je i da su ravni modeli obuće veoma popularni (da ne pričamo o tome koliko su udobni). Ravne sandale jedan su od najboljih izbora za neobavezne prilike, veoma lako ih možete kombinovati sa mnogobrojnim komadima garderobe, a vaša stopala će vam biti i više nego zahvalna. Kupiti ih možete ovdje.

Bijele


Bijela je jedna od najpopularnijih boja tokom ljetne sezone, a možete je pronaći (osim na komadima garderobe) i na aksesoarima i na obući. Odlična je iz više razloga, jer se fantastično slaže sa svim drugim bojama, a sigurno nećemo zaobići ni bijele sandale ovog ljeta. Kupiti ih možete ovdje.

Popularna boja


Neke boje volimo više, neke manje. Neke nosimo veoma često, a nekima dajemo prednost tek u određenim prilikama. Ipak, boja koja je apsolutni hit već gotovo dvije sezone jeste Kelly zelena ili Bottega Veneta zelena i možete je pronaći (bukvalno!) na svemu. Sandale, takođe, nisu izuzetak, a jedne takve možete kupiti ovdje.

Puna peta


Za razliku od klasičnih modela sa stileto štiklom, sandale sa nižom, punom petom pružiće vam mnogo bolju podršku prilikom obavljanja svakodnevnih obaveza, ali i kada je potrebno da izgledate elegantno i svečano. Ovaj retro stil veoma je popularan unazad par sezona, a tako je i ovog ljeta. Sandale sa punom petom možete kombinovati skoro sa svim drugim komadima garderobe, od suknji i haljina do farmerica i šorceva. Kupite ih ovdje.

Boja kože


Ukoliko vam je ikada bio cilj da vizuelno izgledate par centimetara više, onda je obuća boje kože način na koji to možete postići. Bilo da je riječ o baletankama, klasičnim salonkama ili sandalama, ova nijansa idealna je za kombinovanje sa svim komadima garderobe koji su u neutralnim nijansama, ali jednako dobro se slaže i sa komadima garderobe koji su živahnijih boja. Ove sandale imaju metalik štiklu, a što ih čini veoma upečatljivima. Kupite ih ovdje.

Prozirni dio


Jedan od ljetnih hitova su i modeli obuće koji imaju prozirni dio, a kada je riječ o sandalama, najčešće se radi o prozirnom dijelu koji se nalazi najbliže prstima. Ove sezone ZARA je otišla i korak dalje pa su i kaišići za kopčanje oko zgloba takođe prozirni. Zašto je ovo popularan model obuće? Iz veoma jednostavnog razloga, jer vam pomaže da vizuelno izgledate više, posebno kada je riječ o modelu koji je boje kože. Kupite ih ovdje.

Za sve svečane prilike


Svečane prilike zahtijevaju elegantan dres kod, a osim garderobe, potrebno je obratiti pažnju i na aksesoare i obuću. Kada je riječ o obući, jedna od najboljih opcija tokom ljetnih svečanosti su sandale sa blok petom. Crne su odličan izbor, ali boja konjaka ili bilo koja kamel nijansa cjelokupnu kombinaciju će podići na jedan viši nivo. Upravo jedne takve sandale možete da kupite ovdje.

Moderni glamur


Malo glamura nikada ne može škoditi. Štaviše, ponekad je to i veoma poželjno, a jedan od veoma laganih načina da to izvedete ovog ljeta i da izgledate veoma glamurozno i moderno u svakoj prilici jeste i da birate sandale koje su ukrašene nitnama, kamenčićima ili pak mašnom koja je izrađena od njih. Vatrena ružičasta još je jedna od hit boja ovog ljeta pa su sandale u ovoj boji odličan izbor. Kupite ih ovdje.

U centru pažnje


Vjerovatno ne postoji boja, koja će vas odmah dovesti u centar pažnje, kao što je to crvena! I, ukoliko baš i ne preferirate komade garderobe u vatrenoj nijansi, jedan od načina da i dalje privučete pažnju, a da ne budete previše upadljive, svakako su crvene sandale. Idealne za kombinovanje sa svim ljetnim bojama, garancija su da će vas svi primijetiti, gdje god se pojavite. Kupite ih ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info