Vodolija: Sedmični horoskop za period od 15.08.2022. do 21.08.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Možda ćete u ovu sedmicu ući smoreni, opterećeni i okupirani i poslom i obavezama i problemima i odnosima sa nekim saradnicima, ali vrlo brzo ćete uvidjeti da ova radna sedmica može još mnogo toga da vam ponudi.

Izuzetan period da se pokrene jedan solidan dogovor, dobra poslovna saradnja, jak kontakt sa strancima ili uticajnim osobama. Element sreće će biti prisutan u svemu što pokrećete, a vjerujemo i da će zarade biti znatno jače. Ovi dani vam i pored obaveza prolaze u dobroj atmosferi.

Ljubav. Vrlo interesantni aspekti za slobodne Vodolije – mnogo aktivnosti, mnogo zabave, akcije, ali i mnogo flertovanja i jedna zaista lijepa prilika da uđete u više nego zanimljivu ljubavnu priču.

Još kad od vikenda i Mars uđe u vaše polje ljubavi, uživanja – e tek onda ćemo pričati o tome da je će vas emocije totalno pokrenuti.

Oni koji su zauzeti, ako ste kao par „preživjeli“ prethodnu sedmicu, sada je trenutak da smirujete situaciju, da se oporavljate, da ispravljate ako je nešto zabrljano. Sa malo volje i malo ljubavi, vrlo brzo će sve biti na svom mjestu. Pred vama su dobri dani i poboljšanje odnosa.

Hrana. Ono što bi trebalo da izbjegavate jeste jako začinjena hrana koja vam sada izuzetno prija, ali ne čini dobro ni vašoj liniji niti vašoj probavi.

Zdravlje. Mlađi – dobra zdravstvena situacija. Stariji – hronične tegobe, cirkulacija, kičma, pritisak.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info