Vaga: Sedmični horoskop za period od 15.08.2022. do 21.08.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Uopšte nije loša poslovna sedmica pred vama. Štaviše, možete pokrenuti značajnu poslovnu saradnju, dobiti neki tip priznanja, unapređenje, ostvariti nešto što baš želite. Mogući su i jaki kontakti i poslovi sa inostranstvom i strancima, putovanja, dobri dogovori i počeci značajnih partnerskih odnosa.

Vi lično ćete se osjećati vrlo dobro – i pored težine koja postoji zbog pritiska obaveza na vas, ipak vas nosi talas pozitivne energije. Po pitanju finansija niste još uvijek zadovoljni, mada situacija ide solidno.

Ljubav. Venera, vaša vladarka, u tranzitu je kroz znak Lava – to je energija koja vam prija, koja vas nadahnjuje, daje vam polet i potrebu da blistate, sijate, volite, osvajate.

Za slobodne je ovo period aktivnosti, druženja, izlazaka, putovanja, ljetovanja, period u kojem ćete se osjećati odlično i, takođe, privući zadivljene poglede i zanimljive osobe. Novo poznanstvo ili pak ponovni susret sa nekim koga jedno vrijeme niste vidjeli i te kako može aktivirati ljubavne varnice.

Zauzete Vage, bolja je situacija u vašim emotivnim relacijama. Odnos sa partnerom sada pruža više mogućnosti za uživanje, zabavu, dobru energiju.

Hrana. Ishrana bazirana na namirnicama koje ne opterećuju vaš probavni sistem bi vam odgovarala. Teško ćete odolijevati grickalicama, brzoj hrani, sendvičima ili pak obrocima koji su začinjeni i preobilni.

Zdravlje. Uglavnom solidna zdravstvena situacija.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info