Strijelac: Sedmični horoskop za period od 15.08.2022. do 21.08.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Poslovni segment još uvijek ne pokazuje znake rasterećenja. I dalje su ispred vas dani otežane komunikacije sa saradnicima, zastoja, papiroloških problema i nesporazuma. A vrlo je moguće i da dođe do povremenih napetih momenata sa nekim od saradnika ili kolega.

Međutim, sa druge strane gledano, neke poslovne prilike i to prilično dobre sada se otvaraju pred vama. Posebno ukoliko sarađujete sa strancima ili državnim i javnim ustanovama. Po pitanju finansija – bolje, ali kontrolišite troškove.

Ljubav. Za slobodne Strijelce, vrijeme ljubavi i uživanja se nastavlja. Ukoliko je u prethodnom periodu pokrenuto neko poznanstvo i simpatije, sada se to može nastaviti, učvrstiti, produbiti.

Moguća su konkretnija dešavanja pa čak i pravi početak jedne lijepe ljubavi. Ako se ljubavna prilika još uvijek nije pojavila, to je apsolutno moguće u sedmici koja je ispred vas. Zračite dobrom energijom, pozitivom i optimizmom i privući ćete iste takve osobe.

Što se tiče zauzetih, komunikacija vam definitivno nije savršena. Po nekim pitanjima i temama nećete uspjeti da se dogovorite.

Hrana. Svjesni ste da pravite greške kada je ishrana u pitanju, ali trenutno ste u fazi kada popuštate i ne želite da uskraćujete sebi ono što volite. Vaše navike je potrebno mijenjati, ali to će ostati za neki drugi put.

Zdravlje. Mogućnost povreda. Stariji – osjetljivost kičme i želuca.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info