Škorpija: Sedmični horoskop za period od 15.08.2022. do 21.08.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Izuzetno zahtjevan poslovni period se i nadalje otvara pred vama, ali ako ništa drugo u ovoj ćete sedmici dobiti makar nešto od onoga za šta ste se dugo borili.

Pa tako Škorpije sada mogu preći na jaču poziciju, promijeniti radno mjesto, napredovati, mogu dobiti neki tip priznanja (možda i finansijski) za svoj rad, a isto tako mogu napraviti izuzetan poslovni dogovor i saradnju koja obećava trajnost i novčanu isplativost. Vrlo je aktuelno sve što se vezuje za inostranstvo. I pored težine, sve kreće nabolje.

Ljubav. Slobodnim Škorpijama moguća su zanimljiva ljubavna dešavanja najpre kroz segment posla, ali i preko društvenih mreža i okoline. Iako postoji veliki prostor za nove ljubavi, još uvek je prošlost vrlo aktuelna – pa neće biti iznenađenje ukoliko se i ovde nešto pokrene.

Zauzete Škorpije prave veliko čišćenje u svojim emotivnim i bračnim relacijama. Kod nekih od vas – ovaj period će pokrenuti preseljenje, zajednički život, veridbe, brakove.

Kod drugih – pokušavate da sredite odnos sa partnerom i da postavite vezu na drugačije osnove. Kod trećih – vi ste već završili svoju priču, samo još niste obavestili jedno drugo.

Hrana. Dobar period za promjenu navika u ishrani. Izbjegavajte hranu bogatu šećerom i konzervansima, tjestenine, grickalice. Odgovaraju vam lako svarljive namirnice (najprije biljnog porijekla).

Zdravlje. Uglavnom dobro kod mlađih. Stariji – stomačne tegobe, osjetljivost zglobova i kičme.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info