Dnevni horoskop za 14.08.2022.

0

Ovan


Odličan dan je pred vama. Pravi je trenutak da obnovite svoju energiju, pogotovo u kontaktu sa drugim ljudima. Dešavanja tokom ovog dana će vam donijeti pozitivne misli i osjećanja. Najbolje ćete funkcionisati sa prijateljima, ali i u kontaktu sa voljenom osobom ili simpatijom.

Bik


Pošto je vaša potreba za bliskošću jako naglašena tokom današnjeg dana, najbolje bi bilo da se potrudite da danas uživate u svim životnim čarima, okruženi ljudima koje volite. Budite u dobrom društvu, uživajte u odličnoj hrani. Opuštenost i provod je pred vama.

Blizanci


Dan kada ćete biti vrlo aktivni, u pokretu. Ništa vam nije teško, uspijevate da stignete na sto strana i da ispunite sve ono što ste obećali sebi ili drugima. Onima koji su sami, ovaj dan može donijeti vrlo zanimljivo poznanstvo i varnice koje će se pokrenuti bukvalno istog trenutka.

Rak


Pokušajte da se danas opustite i da ne razmišljate više o svojim poslovnim obavezama i onome što morate raditi tokom naredne sedmice. Rasteretite se, okružite se pozitivnim ljudima. Ako vam više odgovara da budete sami, onda se makar dobro odmorite.

Lav


Nećete dozvoliti da vam bilo šta pokvari planove za danas. A oni su zaista veliki – u glavi vam je druženje, izlazak ili provod sa prijateljima, kontakti sa nekim zanimljivim osobama ili pak sa emotivnim partnerom. Ako ste sami, danas vam stoji velika mogućnost vrlo podsticajnog poznanstva.

Djevica


Pokušavate da neke strasti primirite u sebi, ali to vam danas baš i neće polaziti za rukom. Neke Djevice će se okrenuti porodici i u tom segmentu pronaći mir. Druge će pak željeti da ostvare dublju konekciju sa osobom koja ih je toliko suštinski uznemirila i probudila.

Vaga


Vaše raspoloženje je danas više nego dobro, ali ćete i te kako birati društvo. Ne želite oko sebe neke mračne face i neraspoložene ljude pa ćete bježati iz situacija koje vam ne odgovaraju. Vi ste pozitivni i hoćete i kontakt sa pozitivnim ljudima. Danas uživate u životnim ljepotama i radostima.

Škorpija


Drage Škorpije, tokom današnjeg dana stvarno ne bi trebalo da razmišljate o poslu i o obavezama koje vas čekaju. Pokušajte da se rasteretite i opustite, mada će vam to, bar u prvom dijelu dana, biti dosta teško. Naspavajte se, odmorite se.

Strijelac


Danas može biti jedan od onih savršenih dana. Potrudite se da sve ono što vas koči, smeta ili opterećuje gurnete negdje na stranu i da samo uživate u kontaktu sa ljudima koje volite. Naglašena potreba za zadovoljstvom usmjeriće vas na ovaj životni segment. Uživaćete sa emotivnim partnerom.

Jarac


Iako vam neke situacije i dalje dosta teško padaju, uspijevate da pronađete svoju unutrašnju snagu i da okrenete svoje misli na ljepše stvari u životu. Potrudićete se da svojim ukućanima priuštite neke divne zajedničke momente. I vama i njima je ovo zaista neophodno.

Vodolija


Neki divni momenti su danas pred vama. Toliko ste u dobrom raspoloženju, toliko nasmijani i prosto privlačite svojom energijom. Danas se mogu dogoditi neki vrlo zanimljivi susreti. Moći ćete da radite ono što najviše volite – da se družite, uživate u kontaktu sa drugima, flertujete.

Ribe


Batalite svoje obaveze, batalite ono što morate završiti oko kuće. Ovaj dan možete iskoristiti na mnogo bolji, mnogo opušteniji način. Nemojte zauzeti busiju u svojoj sobi – izađite, prošetajte, idite da sa prijateljicom popijete kafu ili da odete u šoping. Družite se danas što više.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info