5 ženstvenih komada garderobe koji će osvježiti vaš stajling ovog ljeta

0

Ukoliko vam je cilj da i ove ljetne sezone budete moderne te da imate veoma upečaljiv i ženstven stajling, za to će se pobrinuti sljedeći komadi garderobe.

Cvjetni dezen


Komadi garderobe sa cvjetnim dezenom uvijek su popularni, ali moramo priznati kako su tokom ljetne sezone pravi hit. Haljina ukrašena cvjetnim dezenom odličan je komad garderobe koji možete nositi u mnogobrojnim prilikama tokom ljeta, a najbolje od svega je to što je ne morate nešto pretjerano stilizovati, jer je sama po sebi dovoljno raskošna i upečatljiva.

Kilote


Nemojte nikada pomisliti kako pantalone nisu ženstven komad garderobe! Tu su popularne ljetne pantalone, kilote, koje će vas u potpunosti razuvjetiti. Lepršave i veoma udobne, možete ih nositi od jutra do večeri, u svim prilikama, a garancija su da ćete imati veoma moderan, privlačan, ženstven i upečatljiv stajling.

Sandale sa kaišićima


Ukoliko volite sandale, onda znate kako postoji više modela ove popularne ljetne obuće, ali jedan od njih uvijek se izdvaja u odnosu na druge. Riječ je o sandalama sa kaišićima koje su veoma elegantne i ženstvene, a tako ih je lako uklopiti u svaki stajling. Jedna od najboljih opcija svakako su nude ili sandale boje kože, koje mogu biti završni pečat svakoj kombinaciji, a ujedno vam pomoći da izgledate i par centimetara više.

Haljina na kopčanje


Bez neke pretjerane mudrosti, haljina je definitivno najženstveniji komad garderobe koji veoma rado nosimo u mnogobrojnim prilikama. Svaka od nas sigurno se osjeća posebno u ovom komadu garderobe, a ako vam je cilj da vaš stajling bude što upečatljiviji, a samim tim i još ženstveniji, haljina na kopčanje jedan je od najboljih izbora koje možete napraviti tokom ljetne sezone.

Ljetna torba


Na kraju, ne možemo zaboraviti ni asesoare, a u prvom redu torbe. Ljetne torbe su lagane i obično izrađene od prirodnih materijala, a što se tiče boja, najviše su zastupljene boja morskog pijeska i bijela. Upravo ovaj asesoar može biti odgovoran za veoma ženstven i upečatljiv stajling pa nemojte propustiti prilku da ga nosite i ovog ljeta.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info