ZARA: 5 najpopularnijih komada garderobe ovog ljeta

0

Ljetna sezona idealna je za isprobavanje različitih trendova, a kada su u pitanju komadi garderobe koji su ultra popularni, upravo sljedećih pet iz aktuelne ZARA ponude u toj su grupi.

Satenska bluza s balon rukavima


Moderan i upečatljiv stajling, a da vam je pri tome veoma udobno i na prilično visokim ljetnim temperaturama? Hvala ZARA na ovoj fantastičnoj bluzi, jer baš ona može biti jedan od glavnih protagonista fantastičnog ljetnog stajlinga.


Odlična za kombinovanje sa mnogobrojnim komadima garderobe, sasvim je jasno zašto je tako popularna – moderna i udobna, dostojna je svake modne ikone. Kupiti je možete ovdje.

Kilote


Ovdje i nema baš neke pretjerano velike polemike – kilote su jedan od najpraktičnijih i najmodernijih modela pantalona, a možete ih nositi u svim prilikama.


Možete ih pronaći u više boja, a nježna i ženstvena puder ružičasta pomoći će vam da uvijek budete u centru pažnje (da ne pričamo o tome kako je i jedna od najpopularnijih boja svih vremena). Kupite ih ovdje.

Kombinezon


Znate ono kada imate jedan komad garderobe iz kojeg uopšte ne biste izlazile cijele sezone? E pa, to je slučaj sa kombinezonom – tako udoban i idealan za mnogobrojne prilike tokom ljeta, uopšte ne čudi zašto je tako popularan.


Naravno, ovdje postoji više opcija, ali ovaj ZARA model s punim pravom jedan je od modernijih – idealan je za sve svečane prilike i sigurno ćete ga nositi tokom svih toplih dana, bilo da je u pitanju ljeto, jesen ili proljeće. Kupite ga ovdje.

Košulja-haljina


Potpuno jednostavna, a opet veoma moderna, košulja-haljina komad je garderobe koji svoju popularnost doživljava tokom ljetne sezone, ali je rado nosimo i tokom toplijih jesenjih i proljetnih dana.


Ovo je model koji nije potrebno nešto pretjerano stilizovati, a pojas koji uz nju dolazi pomoći će vam da veoma lako stvorite balans između gornjeg i donjeg dijela tijela. Kupite je ovdje.

Košulja od lana


Lan je materijal koji je dušu dao za tople ljetne dane – lagan i prozračan, koristi se u proizvodnji mnogobrojnih komada garderobe, a košulje su samo jedan od njih.


Košulja od lana veoma je udobna, lako je možete dodati u bilo koji stajling, ali i nositi u svim prilikama. Kupite je ovdje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info