Dnevni horoskop za 10.08.2022.

0

Ovan


Dan je pogodan za obnavljanje starih veza i uspostavljanje skladnijih međuljudskih odnosa. Ako ste tek ušli u ljubavnu vezu, osjetićete strast i ispunjenje. Razmjenjivaćete značajne poglede s partnerom, a igra riječima dodatno će raspirivati želju. Kolega, kojem ste vjerovali, mogao bi pokazati osobine koje ne cijenite.

Bik


Pripremite se na porast poslova i zadataka koji nisu u vašoj nadležnosti. Unatoč tome, trud će vam se i te kako isplatiti, posebno na novčanom planu. Odnosi s okolinom su povoljni i plodni. Neko će se odnositi prema vama s mnogo simpatije i izaći vam u susret, a moguća su i nova poznanstva.

Blizanci


Sve što je vezano za medije, pisanje i komunikaciju ići će vam od ruke. Mnogo vremena provodićete za računarom i u intelektualnoj nadogradnji. Mogli biste osjetiti privlačnost prema osobi koja vam je dosad bila nesimpatična. Shvatićete da je vrlo inteligentna i da je svoje prave kvalitete vješto prikrivala.

Rak


Za svakodnevne aktivnosti trebaćete više vremena nego inače. Imajte ovo na umu ukoliko želite izbjeći dodatni stres. Ne zanemarujte djelotvornost slobodno provedenog vremena, jer ćete iz njega crpiti energiju. Osjećaćete da nemate pravi uvid u situaciju i zbivanja, ali nećete moći dokučiti šta je to što vam promiče.

Lav


Radićete punom parom i biti oslonac poslovnom, ali i ljubavnom partneru. U radnoj sredini ćete upoznavati nove ljude i doći do korisnih informacija. Slobodno vrijeme ispunićete brojnim sadržajima. Godiće vam aktivan odmor i rekreativni sadržaji kojima ujedno možete poboljšati fizičku formu.

Djevica


Poslovni teret činiće vam se prevelikim. Suočeni ste sa stvarnošću, ali istovremeno motivisani za odlučujuće promjene. Samci će planirati teško ostvarive poduhvate. Privući će vas osoba koja se neće opterećivati vašim osjećanjima pa vas može i povrijediti. Budite oprezni na kraćim putovanjima ili u gradskom prevozu.

Vaga


Bićete nenadmašni u dogovorima i pregovorima te aktivnostima koje iziskuju timski rad. Imaćete dovoljno energije i odvažnosti za ostvarivanje ciljeva. Ipak, stres nećete izbjeći pa svaku priliku koristite za odmor i opuštanje. Privući će vas iskrenost i spontanost osobe koja priželjkuje da vas intimnije upozna.

Škorpija


Provjerite stanje svog kućnog budžeta i pažljivo planirajte rashode. Možda ćete morati posegnuti za ušteđevinom, kako biste pokrili minuse na računu. Osjetićete pad energije i raspoloženja – možda će vas mučiti vremenski uslovi ili neke druge neprilike. Razumjeće vas neko ko prolazi kroz probleme slične vašima.

Strijelac


Ukoliko budete svjedok spletke ili trača, nemojte učestvovati u njima. Ogradite se od takvih situacija na vrijeme. Previše ćete razmišljati o ljubavnoj situaciji i partneru, što može pojačati želju da nešto promijenite. Nemojte voljenog optuživati za situacije koje su se dogodile u prošlosti, jer je to nešto što ne možete promijeniti.

Jarac


Nećete uspjeti izvršiti sve poslove na vrijeme pa, bez ustručavanja, zatražite pomoć kolega. Ukoliko radite sa strankama, pazite kako im se obraćate – vaš smisao za humor nekom neće najbolje “sjesti”. Dan je pogodan za promjene izgleda i stila, a posebno za promjenu dosadašnjeg načina ishrane.

Vodolija


Djelovaćete spontano i instinktivno, a vaše akcije će polučiti uspjeh. Iako ćete preuzeti na sebe dodatne zadatke i obaveze, nećete sumnjati u povoljan ishod. Nategnuti odnosi u najbližoj okolini ne bi vam smjeli predstavljati prepreku. Znaćete se postaviti u svakoj situaciji pa i riješiti nesporazum s partnerom.

Ribe


Imaćete manje energije i strpljenja. Kratki rokovi i greške izbaciće vas iz takta. Bićete skloni postavljanju nestvarnih ciljeva kako biste drugima udovoljili. Ne očekujte od sebe nemoguće. Biće vam potreban večernji izlazak, razgovori s prijateljima i više životne slobode. Probajte sebi to omogućiti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info