ZARA: Ovo su najmodernije cipele ovog ljeta

0

Ljeto i obuća? Oh, baš divno i baš sjajno, jer uglavnom nosimo otvorene modele cipela. Shodno tome, ZARA nas je obradovala ultra modernim i upečatljivim modelima obuće, a koje ćemo veoma rado uvrstiti u svoj stajling tokom ljetne sezone.

Cipele s otvorenom petom


Ljeto je, toplo je, a ipak bi trebalo da se pojavimo u određenim prilikama elegantno obučene što, samim tim, obično podrazumijeva i elegantne modele obuće, u prvom redu štikle. I, šta uraditi? ZARA ima odgovor: crne štikle s otvorenom petom odlična su opcija za gotovo sve prilike. Detalj u vidu lanca čini ih još upečatljivijima.

Cipele na vezivanje


Pogledajte samo ovu prekrasnu boju! Možemo reći i da je prava ljetna, imajući u vidu kako tokom najtoplije sezone u prvi plan nam dolaze jarke boje. Cipele na vezivanje odlična su opcija za sve prilike, a ova boja čini ih još upečatljivijima i modernijima. U slučaju da tirkiz baš i nije vaš favorit, dostupne su i u žutoj i srebrnoj boji.

Espadrile


Veoma udobne i poželjne tokom ljetne sezone, espadrile ćemo veoma rado uvrstiti u svakodnevni stajling i ovog ljeta, a ovaj model boje pijeska svakako je vrijedan naše pažnje. Zašto? Iz jednostavnog razloga što ih možete kombinovati sa svim ležernijim komadima garderobe, bez obzira na to koje su boje. I, da, možete ih nositi čak i na posao.

Ultra popularna boja


Bijela je jedna od najpopularnijih boja tokom ljetne sezone. Međutim, boja koja je ultra popularna unazad par sezona, a tako i sada, zapravo je ova nijansa zelene koju mnogi zovu i Kelly zelena ili Bottega Veneta zelena. Možete je pronaći na svim komadima garderobe, a aksesoari i obuća svakako nisu izuzetak.

Patike


Patike možda i ne možemo da nosimo u svim prilikama (i to je sasvim u redu) – uvijek ih možemo dodati bermudama ili farmericama kada želimo da dobijemo neformalno modno izdanje. A za ovu ljetnu sezonu ZARA nam je pripremila malo iznenađenje u vidu patika sa otvorenom petom – izgledaju fantastično, dezen podsjeća na omiljene Šanel blejzere te ih veoma lako možete dodati bilo kojem neformalnom stajlingu.

Baletanke


Iako su one uvijek poželjne tokom proljetne i jesenje sezone, baletanke nosimo i tokom ljeta. Naravno, neke žene ih nikada ne nose i njih nećemo ni ubjeđivati da to počnu – kada nešto ne volite, onda jednostavno ne volite. Međutim, ako ih volite, možete se odlučiti i za ZARA baletanke sa otvorenom petom i kaišićima (potpetica je blago podignuta, zbog većeg komfora), a koje su ukrašene biserima (lažnim, naravno).

Životinjski dezen


Sasvim je jednostavno – ukoliko vam je cilj da kombinaciju podignete na jedan viši nivo (bolji, razumije se), onda vam u tome može pomoći i obuća ukrašena životinjskim dezenom. Naravno, pri tome je potrebno pratiti i jedno osnovno pravilo: ukoliko se odlučite za aksesoare i obuću sa životinjskim dezenom, poželjno je (štaviše, čak i potrebno) da ostatak kombinacije ne bude dezeniran.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info