Vodolija: Sedmični horoskop za period od 08.08.2022. do 14.08.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Za vas bi najbolje bilo da ovu sedmicu provedete na odmoru, da se lijepo sklonite od svega i svih. Ukoliko to nije slučaj, slobodno računajte da ćete u poslovnom okruženju vi biti nepodnošljivi drugima isto onoliko koliko su oni vama.

Sve će od obaveza funkcionisati „na gurku“ i kroz stres, ali ako ništa drugo završićete čak i ono što ste mislili da nema teorijske šanse da ćete obaviti. Jurnjava oko papirologije i pokretanje novih dogovora, ali i mogućnost obnove starih saradnji.

Ljubav. Pun Mjesec u vašem znaku tokom ove sedmice u aspektima sa Saturnom, Marsom i Uranom donijeće vama lično povišenu nervozu, napetost, tenziju.

Moguće je da će vam najviše prijati da se distancirate od svega, odmorite, da malo budete sami sa sobom, a nije sigurno da će to partner razumjeti i samo će vam svojim prisustvom, zahtjevima ili postupcima dodatno tu nervozu podsticati. Vaši postupci mogu biti nagli i dramatični pa prije nego što napravite neki problem, pokušajte da iskulirate.

Slobodni, u isto vrijeme vas bode emotivna prošlost, ali i nešto novo što se dešava, a uzbudljivo je, burno, komplikovano.

Hrana. Nemojte jesti na preskok, niti se zatrpavati nezdravim namirnicama, brzom hranom. Povrće je sada izuzetno bitno za funkcionisanje i vaše probave i vašeg organizma u cjelosti.

Zdravlje. Problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom kod starijih. Mlađi – potencijalni respiratorni problemi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info