Strijelac: Sedmični horoskop za period od 08.08.2022. do 14.08.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Problemi u komunikaciji i u dogovorima, otežano razumijevanje sa saradnicima i kolegama, napeta atmosfera i masa komplikovanih obaveza – sve vas to očekuje tokom naredne radne sedmice. Takođe, može doći do nekog tipa reorganizacije, promjena u zaduženjima, načinu funkcionisanja, što će definitivno donijeti tenziju.

Sa druge strane, vi sada možete staviti tačku na mnogo situacija i obaveza koje su vam u prethodnom periodu zadavale glavobolju. Snage i energije definitivno imate.

Ljubav. Niste na istim talasnim dužinama partner i vi ovih dana. Oboje ste u nekom svom filmu, bavite se svojim problemima, malo je prostora za zajedničke trenutke, a kada ih i ima – to je sve nekako polovično, djelimično.

Donijeli biste dobru energiju u odnos ukoliko biste se zajedničkim snagama bacili na planove – o putovanju, o odmoru, izlascima. Pokušajte, ovo će popraviti situaciju.

Slobodni Strijelci, grabite život i uživanja punim rukama, samo da nešto ne propustite, da vam ne promakne. Emotivni aspekti su polovični, ali od kraja sedmice počeće mnogo intenzivnije da rade u vašu korist.

Hrana. Doručak, kao najvažniji obrok, onaj koji treba da vam da dovoljno energije, nemojte nikako preskakati. U ovoj sedmici pokušajte da izbjegavate tešku hranu u popodnevnim i večernjim satima.

Zdravlje. Problemi sa kičmom ili krvnim pritiskom kod starijih pripadnika znaka.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info