Ribe: Sedmični horoskop za period od 08.08.2022. do 14.08.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Napeta je atmosfera u radnom okruženju. U talasima do vas dolaze informacije, zahtjevi, molbe, pitanja. I sve mora ovog trenutka i niko ne može da sačeka i da bude strpljiv.

Pritisak na vas jeste veliki i sve ovo djeluje vrlo komplikovano, ali vi nekako uspijevate da plivate u svemu ovome i da postignete i ono što se od vas očekivalo, ali i mnogo više od toga. Volja da završite sve i da izađete kao pobjednik iz svih dešavanja sada je neizrecivo jaka. Neka vas vodi i dalje. Finansije su korektno, niste nezadovoljni.

Ljubav. Emotivna rastrzanost će biti prisutna i kod slobodnih i kod zauzetih pripadnika ovog znaka. Jake strasti, koje su van vaše kontrole, sada upravljaju vama, ali i događajima oko vas.

Ukoliko imate partnera, a nešto se kod vas dešava „sa strane“, budite vrlo, vrlo obazrivi, jer tajne se odjednom mogu osvetliti i napraviti dar – mar. Čak iako se te tajne ne vezuju automatski za drugu osobu, već za neke druge situacije – svejedno, ne bi bilo dobro da budu otkrivene. Partner vas pažljivo posmatra, a okolnosti vam ne idu naruku.

Slobodni, ako uđete u nešto u ovoj sedmici, ulazite zato što ne možete da se oduprete strastima.

Hrana. Starije Ribe bi trebale da malo redukuju ishranu i izbjegavaju namirnice koje im opterećuju varenje. Mlađi – iako možda niste ljubitelj povrća, ono bi vam sada baš odgovaralo.

Zdravlje. Osjetljiv respiratorni sistem. Hronični bolesnici i stariji – potrebne su redovne kontrole. Povrede.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info