Rak: Sedmični horoskop za period od 08.08.2022. do 14.08.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Sve što bude moglo da se zakomplikuje oko finansija – zakomplikovaće se. Taj će vas segment opterećivati i nervirati, ali ćete stvari rješavati u hodu. Neke ćete situacije uspjeti da ispeglate, ali ste svjesni da vas i u narednom periodu očekuje trud oko toga.

Poslovno – dobro ste. Pokrenula su se neka dešavanja, neki dogovori, vide se rješenja za ono što vas je opterećivalo. Doduše, ne snalazite se baš najbolje u nekim situacijama, malo kaskate za dešavanjima, vjerovatno vam je teško da se organizujete.

Ljubav. Venera je još koji dan u vašem znaku – da vas emotivno pokrene, da vam donese uživanje u životu, a nekima da ostvari želje po pitanju partnerstva ili možda potomstva.

Sve nove priče koje se rode u ovoj sedmici biće strastvene, opijajuće, pomalo fatalne i nosiće dašak borbe i komplikacija u sebi – jedan uzbudljiv koktel da se u njemu uživa i da pamet ode u varijanti: „Doviđenja, pa-pa“. Zaronite u emotivna dešavanja, jer već od četvrtka Venera se seli u znak Lava.

Oni koji su zauzeti malo će se nervirati oko zajedničkih planova, oko novca, oko nekih situacija koje iskaču i koje treba rješavati što prije.

Hrana. Period baš baš uživanja u hrani. Štagod da smažete, biće vam slatko i preukusno. Nemojte samo opteretiti stomak namirnicama koje vam donose probleme sa varenjem.

Zdravlje. Više vodite računa o ishrani. Nervoza je pojačana.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info