Jarac: Sedmični horoskop za period od 08.08.2022. do 14.08.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Pun Mjesec u polju finansija tokom naredne sedmice pokazuje gdje će biti mjesto vašeg najvećeg ulaganja snage i truda, ali i najvećeg stresa. Ovo je period kada se intenzivno borite za finansijsku stabilnost i za svaki novčani priliv, ali sa druge strane i period kada vas troškovi iznenađuju i opterećuju na dnevnoj bazi.

Generalno gledno, sedmica pred vama je naporna, dosta truda i zalaganja, a rezultati neće biti u skladu sa onim što ste dali. Informacije će vas bombardovati sa svih strana, ali će biti malo vrijednih.

Ljubav. Teško ćete se partner i vi razumjeti i sporazumjeti u ovim danima. Nešto će kod oboje donositi tenziju i pometnju, nešto će vas nervirati. I jedno i drugo možete biti bandoglavi, zadrti, vršiti pritisak međusobno i pokušavati da natjerate drugu stranu da igra po vašim pravilima.

Kroz sve ovo će se provlačiti velike količine strasti koje će vas „vraćati“ onda kada pretjerate i odete predaleko. Kod onih koji žive zajedno ili su u braku, te tenzije mogu biti zbog finansija i troškova.

Slobodni Jarčevi, štagod da se eventualno pokrene, pokrenuće se kroz strast kojoj nećete moći da se oduprete.

Hrana. Ne preskačite voće i raznorazno povrće u bilo kojoj varijanti – kao prilog, glavno jelo ili u salatama. Počastite sebe par puta sedmično sladoledom ili parčetom voćnog kolača.

Zdravlje. Problemi sa koljenima i zglobovima. Osjetljiv stomak.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info