Djevica: Sedmični horoskop za period od 08.08.2022. do 14.08.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Koliko god da ste sposobni  i spremni da se uhvatite ukoštac sa obavezama, ova će vas sedmica umoriti. I mentalno i fizički. Mnogobrojna dešavanja, neočekivane situacije i promjene biće konstantno na dnevnom redu.

Vaše reakcije na događaje će biti odmjerene i prave, ali svejedno – sve ovo će vam oduzimati dosta vremena i energije. Nemojte dozvoliti sebi da budete neorganizovani i konfuzni i da vas talas dešavanja preplavi. Situacije su izazovne, ali vi možete adekvatno odgovoriti na njih.

Ljubav. Sa Merkurom u svom znaku, nema toga što vam može promaći kod partnera. Sa Suncem u dvanaestom polju, težite tome da otkrijete sve ono što voljena osoba eventualno prikriva ili vam taji.

Neke Djevice u emotivnim ili bračnim relacijama imaju razloge za sumnju i moguće je da nešto od toga i uspijete da potvrdite. Neprijatna otkrića ne moraju se automatski vezivati za drugu osobu, ali će svakako biti nešto što vam neće prijati.

Slobodne Djevice, potrebno vam je da se opustite i rasteretite i sada imate sve šanse za tako nešto. Problemi i obaveze idu u stranu, a u prvi plan izlazi vaša potreba za dešavanjima.

Hrana. Stomak vam se može pobuniti, jer ćete jesti na preskok, a i neke od namirnica vam baš i neće „leći“. Zato bi bilo najbolje da u ovim danima ne eksperimentišete mnogo, da vaši obroci budu lagani i svedeni.

Zdravlje. Sitnija zdravstvena problematika. Ipak, nivo stresa je pojačan.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info