Dnevni horoskop za 06.08.2022.

0

Ovan


Dosta je užurban dan pred vama sa mnogo obaveza, mnogo kretanja, susreta, komunikacije. Ipak, ništa od ovoga vam neće teško pasti, jer ste izuzetno dobro raspoloženi i puni energije. Odličan momenat da popravite odnos sa voljenom osobom ili da osvojite simpatiju.

Bik


Imate svu moguću podršku od strane drugih tokom ovog dana, a na vašoj strani je i izuzetna sposobnost komunikacije. U dogovorima možete preuzeti vodeću ulogu. Sve ono što danas pokrenete biće jako plodonosno i trajno pa ovaj momenat birajte i za susret sa nekim ko vas emotivno zanima.

Blizanci


Riješili ste da se maksimalno uozbiljite. Svaka čast – i vrijeme je bilo! Mnogo racionalnije, praktičnije i jasnije sada gledate na neke situacije u poslovnom i privatnom segmentu i jasno vam je koje ste greške pravili. U potpunosti ste usmjereni na to da unaprijedite emotivnu vezu u kojoj ste.

Rak


Okolnosti su danas na vašoj strani, bilo da je u pitanju poslovni ili emotivni segment. Sve ono što otpočnete, vrlo brzo ćete privesti kraju i biti više nego zadovoljni rezultatima. Kontakt sa emotivnim partnerom vam donosi osjećaj stabilnosti. Zadovoljni ste svojom ljubavnom relacijom.

Lav


Danas ste odgovorniji nego inače i sve poslovne i lične obaveze ćete privesti kraju i to na mnogo lakši način i brže nego što ste to mislili. Funkcionisanje sa emotivnim partnerom je vrlo korektno, oboje se trudite da izađete jedno drugom u susret i maksimalno unaprijedite vašu vezu.

Djevica


Sve ono što je vezano za obaveze obavićete sa lakoćom i uz dobro raspoloženje. Ipak, trudićete se da što prije sebi oslobodite prostor za emotivna dešavanja, jer su vaše misli danas najviše usmjerene u tom pravcu. Naročito ako ste ugovorili ljubavni sastanak.

Vaga


Ono na šta ćete biti najosjetljiviji je sklonost promjenjivim psihičkim stanjima. Malo ko će moći dokučiti šta mislite ili kako se osjećate. Spolja ćete djelovati smireno, a unutra biti pod uticajem tjeskobe. Neće vam poći za rukom da se fokusirate na obaveze koje ste planirali za danas, ali vam to neće ni posebno smetati.

Škorpija


Danas ste toliko slatkorječivi i ubjedljivi da bukvalno svakoga sa kim dođete u kontakt možete privoljeti na svoju stranu. Zato danas birajte da ostvarite poslovni ili emotivni susret. Po pitanju ovog drugog – ako želite da osvojite osobu koja vam se dopada, to će danas funkcionisati bez ikakve greške.

Strijelac


Vi ste danas maksimalno odgovorni prema svima i tražićete da i drugi ispoštuju svoje obaveze prema vama. Očekujte velike pomake u nekim dogovorima. Imate iznenađenje za voljenu osobu i jedva ćete čekati susret sa njom. Popodne i veče su ispunjeni ljubavlju i zadovoljstvom.

Jarac


Osjećate priliv nove energije, mnogo ste optimističniji nego inače i čini vam se da se neki crni oblaci razilaze nad vama. Ovaj dan iskoristite prvenstveno da se odmorite i opustite, a sve vezano za poslovni segment pokrenite od sljedeće sedmice. Kontakti sa suprotnim polom su obojeni nježnošću i intenzitetom.

Vodolija


Danas ćete moći da na mnogo realniji način sagledate neke situacije u kojima ste. Trenutno niste spremni da odajete svoje planove, ćutite mudro i radite. Razmišljate o riječima nekoga za koga ste zainteresovani – nije vam jasno da li ova osoba osjeća isto ono što vi osjećate prema njoj.

Ribe


Odnos s partnerom izlazi iz slijepe ulice. Zato od danas pa tokom idućih dana možete očekivati povoljniji razvoj ljubavne situacije, posebno ako ste u nekog zaljubljeni. Zahvaljujući energičnosti koju unosite u obavljanje obaveza, danas vam ništa neće biti teško uraditi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info