Dnevni horoskop za 04.08.2022.

0

Ovan


Neke stvari u poslovnom segmentu zaista smatrate nebitnim i ne pada vam na pamet da se dodatno aktivirate oko njih. Odredili ste prioritete i trenutno ih se striktno pridržavate. Emotivni zanos – ako ste tek upoznali nekog, u potpunosti ste opčinjeni ovom osobom.

Bik


Nedefinisane i zbunjujuće situacije u poslovnom segmentu. Čini vam se da neko od kolega nije u potpunosti iskren prema vama. Sa nestrpljenjem čekate dokumentaciju koja nikako da pristigne. Kontakt sa emotivnim partnerom će bolje funkcionisati u drugom dijelu dana.

Blizanci


Nije vam jasno zbog čega nadređena osoba pokazuje nezainteresovanost za vaše prijedloge i ideje. U prvom dijelu dana ćete se osjećati dosta nestabilno i nesigurno, što može dovesti i do zahlađenja odnosa sa emotivnim partnerom ako se upustite u neke rasprave, bez ikakvog pravog osnova.

Rak


U prvom dijelu dana očekujte da ćete jedva uspjeti da na vrijeme privedete jednu obavezu kraju. Spuštanje tenzije ukoliko je ona bila prisutna u kolegijalnim relacijama. Spremni ste da napravite konkretniji potez prema osobi koja vam se dopada. U emotivnim relacijama – trenutno mirno stanje.

Lav


Čini vam se da, za šta god da se danas uhvatite da uradite, nikako ne uspijevate da završite kako treba ili na onaj način koji ste vi zamislili. Ne nervirajte se, prihvatite da je ovo jedan od onih dana kada je konfuzija jaka. Bolje je da ove trenutke iskoristite za kontakt sa voljenom osobom.

Djevica


Non stop vam se čini da ste propustili da uradite nešto bitno ili da ste napravili grešku u onome što radite. Možda je vaš predosjećaj dobar pa bi bilo dobro da provjerite još jednom sve. Moguće je da ćete morati da odložite susret sa voljenom osobom zbog neke lične problematike.

Vaga


Koliko god da ćete u prvom dijelu dana biti nestrpljivi u poslovnom segmentu, toliko ćete se kasnije opustiti i dozvoliti da sve ide svojim tokom. Nerviranje nikada nije ubrzalo situaciju, zar ne? U kontaktu sa voljenom osobom budite taktični.

Škorpija


Pripremate se za jedan poslovni sastanak ili dogovor i to prilično ozbiljno, jer ne želite da napravite nijedan propust. Trudićete se da se prilagodite onim osobama sa kojima danas dolazite u kontakt. Emotivni partner vam posvećuje veliku pažnju, što vam neizmjerno prija.

Strijelac


Ako imate namjeru da pokrećete neku poslovnu priču ili da pravite novi dogovor, ostavite to za drugi dio dana. Tada ćete biti mnogo više fokusirani i skoncentrisani, a samim tim i mnogo bolje predstaviti svoje ideje i sebe. Aktivirajte se prema osobi koja vam je interesantna.

Jarac


Nesigurnost i neizvijesnost po pitanju nekih poslovnih situacija biće jako naglašene u prvom dijelu dana. Bitne odluke i poslove ostavite za popodnevni period, kada ćete mnogo jasnije vidjeti neke stvari. Inicirajte komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, nema razloga da se ustručavate.

Vodolija


Zbog svoje preosjetljivosti, mislićete da su svi protiv vas i da vas niko ne razumije. Ipak, to je samo neraspoloženje koje je prolazno. U komunikaciji ćete ići u krajnosti, od šutljivosti do pretjerane pričljivosti pa ćete partneru biti neshvatljivi.

Ribe


Ne istrčavajte sa nekim prijedlozima niti reagujte u prvom dijelu dana. Ako već želite da pokrenete nešto, onda birajte popodnevni period, kada imate mnogo više ubjedljivosti i dobre energije. Zamjerite partneru što vam ne posvećuje dovoljno pažnje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info