20 fantastičnih kombinacija za vrele avgustovske dane

0

Bez obzira da li je u pitanju neobavezna šetnja ili izlazak sa prijateljicama, sigurno želite da izgledate moderno i privlačno i tokom vrelih avgustovskih dana (ali i večeri). Donosimo vam dvadeset fantastičnih kombinacija, a koje je jedino potrebno prilagoditi prigodi.

Maksi haljina


Uvijek poželjna tokom ljetne sezone, maksi haljina sigurno je komad garderobe koji ćemo nositi i tokom ovog mjeseca. Bez obzira na to koji model birate, maksi haljina sigurno će vas izdvojiti u svakoj prilici, a to je posebno slučaj kada je riječ o haljini koja je u najpopularnijoj boji ovog ljeta – bijeloj.

Plisirana suknja


Ovaj retro komad garderobe veoma je moderan i popularan – štaviše, može se s pravom reći kako je popularniji sada nego ikada ranije. Plisirana suknja uvijek je dobra opcija, a posebno ako birajte modele koji sežu do pola lista – upravo tada je možete nositi u svim prilikama, jer vam to njena dužina omogućava.

Ljetna elegancija


Sigurno je postojala i još uvijek postoji bar jedna prilika u kojoj ste nosile ili ćete nositi popularni šorc. Veoma ugodan i idealan za ljeto, ovaj komad garderobe veoma dobro možete iskombinovati i sa ljetnim modelima bluza, a kako biste dobile veoma upečatljiv, moderan i elegantan stajling. Naravno, ovo nije kombinacija koju ćete nositi u formalnim prilikama, ali u svim drugim možete.

Moderna tunika


A, kako spomenusmo upečatljiv stajling, još jedan način da to postignete ovog mjeseca, a da vam ujedno bude veoma udobno, jeste i da birate tunike sa balon rukavima. Pored toga, ukoliko se odlučite i za model sa nešto više postavljenim strukom, dobijate fantastičan efekat – izgledaćete više i vitkije.

Najnježnija boja


Bez premca i bez nekog pretjeranog razmišljanja, puder ružičasta najnježnija je boja, a ujedno i jedna od najženstvenijih. Samo jedan od načina da je uvrstite u svoj svakodnevni stajling ovog mjeseca jeste da birate haljinu u ovoj prekrasnoj boji.

Nikud bez lana


Lan je tako zahvalan materijal, kada je riječ o vrelim ljetnim i avgustovskim danima te smo sigurne da imate bar jedan komad garderobe od ovog materijala. Veoma lako ga možete uvrstiti u svakodnevni stajling, a osim što je veoma moderan i popularan, pomoći će da vam uvijek bude veoma udobno, čak i tokom najtoplijeg avgustovskog dana.

Bijele farmerice


Tokom ljetne sezone, jedan od najpopularnijih komada garderobe od teksasa su bijele farmerice. Doduše, ne nosimo ih samo ljeti već i tokom svih sezona, a tako su zahvalne za kombinovanje. U zavisnosti od modela koji birate, bijele farmerice možete nositi gotovo u svim prilikama.

Haljina na kopčanje


Haljine su ultra popularne tokom ljeta, a haljina na kopčanje samo je jedan od modela koje veoma rado nosimo tokom vrelih ljetnih dana. Ovdje samo dva savjeta: birajte onaj model koji odgovara vašim ličnim preferencijama i onaj koji biste mogle da nosite u gotovo svim prilikama.

Kombinezon


Osim što ga možete nositi u svim prilikama, kombinezon je udobni komad garderobe koji će vam pomoći da vam bude tako ugodno tokom vrelih ljetnih dana. Naravno, što se tiče boje, nećete pogriješiti sa bilo kojom, mada sa dezeniranim kombinezonom dobijate veoma upečatljiv stajling (u zavisnosti od modela, kombinezon možete nositi i na posao).

Fantastični A kroj


Haljina A kroja veoma je rado viđen gost u ormaru mnogih žena, a samo jedan od razloga je taj što upravo ovaj model haljine može pomoći da se sakriju mali nedostaci na tijelu (prvenstveno na području butina), a koji vas čine pomalo nesigurnima. Osim toga, ona je i uvijek popularna pa eto dva razloga da je nosite i ovog mjeseca.

Ultra urbano


Šorcevi od teksasa nisu neka velika novost i sigurno ste nosile bar jedan ovakav šorc unazad par sedmica. Međutim, kako biste dobile ultra moderan ljetni stajling, birajte iscijepani teksas šorc koji možete kombinovati sa raznim modelima bluza, majica ili košulja.

Haljina na preklop


Tako zahvalan komad garderobe i rado je nosimo tokom svih sezona (priznajemo, ne izlazimo iz nje ovog ljeta). Haljina na preklop pravi je blagoslov za nešto niže dame, jer njen podesivi struk može pomoći da dodate par centimetara vašoj figuri, a jednako dobro odgovara i damama sa oblinama, jer može pomoći da se istakne sve što je potrebno te da se odvuče pažnja sa dijelova tijela koji vas čine nesigurnima.

Sve veličine pruga


Pruge su najpopularniji ljetni dezen i sigurno nećemo propustiti priliku da ih nosimo i zadnjeg ljetnjeg mjeseca. Bile sitnije ili krupnije, uvijek su poželjne i omiljene, a za moderan i urban stajling, možete se odlučiti da kombinujete pruge različitih veličina.

Mini suknja


Mini suknja je komad garderobe koji je tako poželjan tokom ljeta, ali kako ne biste prešle granicu i od dobrog stila došle do neukusa, poželjno je da suknja ne bude prekratka. Shodno tome, budite malo oprezne, a mini suknja sa životinjskim dezenom i u kombinaciji sa bijelom košuljom ili bluzom sigurno će vas dovesti u centar pažnje, gdje god se pojavite.

Mala bijela haljina


Kako nam stignu vreli dani, tako iz ormara vadimo malu bijelu haljinu. U zavisnosti od modela, mala bijela haljina pristaje svim prilikama (naravno, ako ste pozvani na vjenčanje, sigurno je nećete nositi), a ovaj model sa perforacijama tako je zgodan za vrele avgustovske dane (ali i večeri).

Iscijepane farmerice


I dalje veoma popularne, one su komad garderobe koji odgovara svim neobaveznim prilikama, a idealne su za kombinovanje s čim god poželite, zapravo. Nema neke velike greške ako iscijepanim farmericama dodate čak i klasičnu košulju, a sa bluzom ili majicom u nekoj od upečatljivih boja samo ćete dobiti još modernije i urbanije modno izdanje.

Maksi suknja


Poput maksi haljine, tako i maksi suknja zauzima posebno mjesto kod svake moderne dame, a nećemo propustiti priliku da iskoristimo vrele avgustovske dane da je uvrstimo u svoj stajling. Ukoliko imate dezeniranu maksi suknju, odlično ćete uraditi ako je kombinujete sa bijelim gornjim dijelom (bilo da birate majicu, bluzu ili košulju), jer na taj način sama suknja još više dolazi do izražaja, a vaš stajling je uravnotežen i moderan.

Vatreni avgust


Crvena! Boja strasti, boja ljubavi, boja zbog koje ćete uvijek biti u centru pažnje. Da, sve je to crvena, a ukoliko niste od onih žena koje je ni pod razno ne nose (i dalje nam nije jasno zašto), onda ovaj mjesec začinite tako što ćete u svoj stajling uvrstiti bar jedan komad garderobe u crvenoj boji. Mi glasamo za haljinu!

Mornarski stil


Teget i bijelo, svijetlo plavo i bijelo, crveno i bijelo… Po mogućnosti pruge. I? Dobijamo popularni mornarski stil. Haljina u ovom stilu odiše ljetom i uvijek će vas podsjetiti na more pa zašto je onda ne nositi ovog mjeseca? Naravno da hoćemo i uživaćemo u svakom trenutku.

Suknja olovka kroja


Suknja olovka kroja odavno je sinonim za eleganciju, a krasi je epitet kako je to najelegantnija suknja na svijetu. Idealna za poslovne prilike, mada je možete nositi u svim prigodama, ovo je suknja koja odgovara svakoj figuri. Ne vjerujete? Evo kako da pronađete onu koja vam savršeno odgovara.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info