ZARA: 5 lanenih komada garderobe za fantastičan ljetni stajling

0

Ljetna sezona vrijeme je kada je i garderobu potrebno prilagoditi datim vremenskim uslovima. Tokom ljeta možete nositi komade garderobe koji su skrojeni od raznih materijala, ali lan je jednostavno neizbježan.

Ovaj lagani materijal veoma je prozračan i udoban, veoma popularan tokom ljetne sezone, a omiljeni španski brend – ZARA – obradovao nas je odličnom ljetnom kolekcijom od lana. Upravo sljedećih pet lanenih komada garderobe mogu vam pomoći da dobijete fantastičan stajling ovog ljeta.

Košulja u boji


Živahne i intenzivne boje zaštitni su znak i ove ljetne sezone, a ovo je jedan od veoma privlačnih načina da ih uvrstite u svakodnevni stajling: ZARA košulja od lana, u intenzivnoj nijansi plave ili tirkiznoj boji, odlična je za sve prilike, a u slučaju da vam se ova boja baš i ne uklapa sa većinom kombinacija, na raspolaganju su vam opcije u još tri boje. Kupite je ovdje.

Pantalone sa visokim strukom


Komadi garderobe sa visokim strukom odavno su pravi mali saveznici nešto nižih dama – uvijek vam mogu pomoći da dodate par centimetara svojoj silueti te da vizuelno izgledate više – a pantalone u ovom stilu možete nositi i tokom ljeta, posebno ako birate ove iz ZARA ljetne kolekcije, jer su skrojene od lana. Kupite ih ovdje.

Bluza


Bijela je jedna od vodećih boja tokom ljetne sezone, a to nas nešto pretjerano i ne iznenađuje, jer je tako zgodna za kombinovanje sa svim drugim bojama, a i jedna je od onih koje su kao stvorene za vrele ljetne dane. Bijela bluza od lana komad je garderobe koji nam je posebno drag tokom ljetnih vrućina, jer je tako udobna i odgovara svim prilikama. Kupite je ovdje.

Haljina na kopčanje


Kada je riječ o haljinama, one su jedan od najpopularnijih komada garderobe tokom svih sezona, a posebno tokom ljeta. Sa tako mnogo modela, ponekad se teško odlučiti samo za jedan, ali sa haljinom na kopčanje nikada ne možete pogriješti. Ove ljetne sezone u svoj modni arsenal dodajte i ZARA haljinu od lana, koja se kopča s prednje strane (zapravo je riječ o popularnoj košulja haljini). Kupite je ovdje.

Mornarska majica


Ljetna sezona ne bi bila potpuna bez popularnih pruga! Možete ih pronaći na svim komadima garderobe, ultra su popularne tokom ljeta, a mornarska majica (bijela majica preko koje se prostiru teget horizontalne pruge) komad je garderobe koji svakog ljeta dolazi u prvi plan. Ove ljetne sezone možete birati i mornarsku majicu od lana, jer je ultra udobna.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info