H&M: 5 najmodernijih haljina ovog ljeta

0

Kao što je to slučaj svake ljetne sezone, tako i ove, najpopularniji švedski brend, H&M, pobrinuo se da izgledamo veoma moderno, privlačno i apsolutno prekrasno. Upravo sljedećih pet haljina veoma su atraktivne i privlačne, a ujedno i najmodernije ove ljetne sezone.

Plisirana haljina


Postoji li išta udobnije, tokom ljetne seznone, od maksi haljine? Da, postoji – plisirana maksi haljina! Maksi haljine uvijek su u prvom planu tokom ljetne sezone, a plisirana maksi haljina još je i bolja opcija, jer je lepršavija i udobnija od klasičnih modela pa je to jedan od glavnih razloga zbog kojeg je obožavamo ove ljetne sezone.

Model na tanke bretele odlična je opcija i za najtopliji ljetni dan, a prekrasna nijansa blijedo žute samo će dodatno istaknuti preplanuli ten. Ovo je haljina koja odgovara čak i određenim svečanim prilikama – kombinujte je sa neutralnim aksesoarima i dobićete fantastičan stajling.

Haljina sa podesivim strukom


Ovdje je riječ o haljinama ravnog ili A kroja koje dolaze sa kaišem od platna od kojeg je skrojena i haljina, a koji su i istog dezena. Ono što je ovdje tako dobro jeste što upravo taj kaiš možete podešavati po volji, a ako ga podignete nešto više, vizualno ćete stvoriti iluziju kako ste više i vitkije.

Veoma svestrana i jako funkcionalna, ovo je haljina koja odgovara svim prilikama, idealna je za duge vrele ljetne dane (ali i za večeri), a veoma lako je možete uvrstiti u svakondnevni stajling, od poslovnih prilika do večernjih izlazaka. Fantastični dezen koji zapravo stvara iluziju animal printa, samo će vam dodatno pomoći da vizuelno izgledate vitkije.

Košulja haljina


Još jedan veoma popularan trend tokom ljetne sezone, košulja haljina, idealan je za sve prilike, a posebno kada je riječ o modelu haljine čija dužina seže tik ispod koljena ili do pola lista.

Ove ljetne seozne možete birati i modele koji se ne kopčaju te su u nekoj od intenzivnijih boja. Po potrebi, haljini možete dodati kaiš ili platneni pojas, a koji vam mogu pomoći da stvorite balans između gornjeg i donjeg dijela tijela. U svakom slučaju, ovo je veoma moderna haljina koju možete nositi u mnogobrojnim prilikama.

Mini haljina


Jedan od najvećih ljetnih favorita, mini haljina idealan je izbor za sve neobavezne prilike. Ove ljetne sezone u prvom planu su mini haljine sa balon rukavima, a jedan od modela koje možete birati jeste i ova H&M mini haljina na pruge.

Veoma privlačna, jednostavna, a opet jako funkcionalna i efektna, veoma lako je možete kombinovati sa raznim aksesoarima, a sigurno će vam pomoći da izgledate veoma moderno i urbano, bilo da je obučete u prilici kada idete na kafu sa prijateljicama, u neobaveznu šetnju ili pak u plažni bar.

Haljina na preklop


Haljina na preklop idealna je baš za sve prilike, od posla do večernjih izlazaka, ljetnih šetnji i šopinga do izleta i piknika naravno ukoliko birate modele čija dužina seže tik ispod koljena ili duže.

Upravo ta dužina “dozvoljava” vam da je nosite govoto u svim prilikama, a možete je kombinovati sa klasičnim salonkama, klasičnim sandalama na petu (koje imaju kaišiće oko gležnjeva) ili sandalama sa blok petom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info