Obuća: 5 najpopularnijih modela za ljetnu sezonu

0

Ljeto je vrijeme i kada nosimo laganiju obuću, a sljedeći modeli upravo su idealni za ovo godišnje doba.

Sandale sa blok petom


Bez obzira na vašu visinu, ove retro cipele dodaju dozu elegancije i šarma vašim ljetnim kombinacijama. Blok peta mnogo je udobnija, jer vam pomaže da budete “stabilnije”.

Sandale s kaišićima


Idealne su za sve prilike i mogu se kombinovati sa svim drugim komadima garderobe, bez obzira na njihovu boju, naravno samo ako birate modele u nekoj od neutralnih boja (crne, bijele, teget ili boja kože). Veoma su elegantne i sigurno će vam pomoći da izgledate fantastično u svim prilikama.

Platformice


Mogu se naći u tako mnogo boja i stilova, a idealne su za ljetnu sezonu. Odlično se slažu uz suknju i haljinu, ali i uz farmerice, bermude ili široke pantalone.

Sandale sa ravnim đonom


One su veoma udobne i možete ih nositi tokom cijele sezone, u zavisnosti od vremenskih prilika. Takođe, odlične su za kombinovanje sa svim drugim komadima garderobe, ali i za situacije kada vam se ne nose štikle.

Espadrile


Lagane, napravljene od platna i sa pletenim đonom, espadrile su veoma udobne ljetne cipele koje možete nositi od jutra do večeri. Postoje razni modeli, a najpopularnije su one u koje, jednostavno, samo “uskočite”.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info