Vodolija: Sedmični horoskop za period od 01.08.2022. do 07.08.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Kao da nikako ne uspijevate da se ispetljate iz obaveza u potpunosti. Taman pomislite da ste sve obavili, a pojavi se nova ili stara situacija kojoj je potrebno posvetiti pažnju. Planovi se mijenjaju u hodu i ni na šta i ni na koga se trenutno ne možete osloniti.

Zategnuta je atmosfera u saradničkim odnosima, postoji neko nezadovoljstvo i tvrdoglavost koji povremeno izbijaju. Polako počinju da se otvaraju šanse za pokretanje novog/starog posla ili poslovnog ugovora. Moguće je da će ovo biti zaključeno u ovoj sedmici.

Ljubav. Jake energije se kovitlaju oko vas i u vama. Energije koje govore o strastima, energije koje vas bude, a istovremeno uznemiravaju. Ukoliko ste slobodni, nije nemoguće da uđete u nešto ljubavno i snažno, ali koliko god bi ove priče donijele lijepog, isto toliko bi donijele komplikacija.

Prošlost i sadašnjost se miješaju – ili su aktivni bivši partneri i poznanici ili pak nove osobe i priče koje „liče“ na ono što je bilo. Međutim, kako god – bitno je da se vi u svemu ovome osjećate živo.

Zauzete Vodolije, neku formu sukoba ili nervoze čak i u najstabilnijim partnerstvima je sada jako teško izbjeći. Oko nečega ćete morati oboje da se nervirate.

Hrana. Promjenjivost po pitanju apetita, a moguće su i lošije navike u ishrani – previše brze hrane, slatkiša, tijesta. Kuvano, bareno, grilovano i mnogo povrća i voća – to bi bio prijedlog za vas.

Zdravlje. Moguće stomačne tegobe kao i sitnije povrede.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info