Strijelac: Sedmični horoskop za period od 01.08.2022. do 07.08.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Mars u polju poslovne svakodnevnice u kvadratu sa Saturnom govori o tome da će vas „cimati“ baš u trenutku kada ste zatrpani obavezama ili kada radite nešto deseto.

Cimaće vas da vas ometu, da vas izbace iz takta zahtjevima, da vas zakoče baš onda kada ste se lijepo razradili, da od vas traže informacije iako ste na odmoru ili je radno vrijeme prošlo, da vam sole pamet i tako dalje i tako dalje… Ova cimanja teško da možete da izbjegnete pa vam jedino ostaje da se uhvatite sa njima ukoštac.

Ljubav. Vi lično ste dobro, nosite jednu finu i opuštenu, a istovremeno zabavnu i toplu energiju. Lako vam je da uživate, lako vam je da se družite, zabavite. Prilika za zabavu ćete svakako imati, a što se tiče ljubavnih dešavanja – pa i njih isto može biti, ali ona neće biti tako jednostavna.

Mora da se provlači neki vid komplikacije ili je osoba zauzeta ili je daleko od vas ili ste samo u povremenom kontaktu sa njom. Emotivna ostvarenja vam bježe, ali zato vam zabava hrli u susret. Pa, izvolite – zabavite se.

Zauzeti Strijelci, niste savršeno, ali ste u korektnom odnosu i možete se prilagoditi jedno drugom.

Hrana. Vi ste se malo uveli u red. Dosta uspijevate da kontrolišete sebe i vodite računa o tome šta jedete. Međutim, imate povremeno momente kada poželite da se opustite i uživate, najprije u slatkišima.

Zdravlje. Problemi sa stomačnim dijelom, osjetljivost kože. Moguće respiratorne smetnje i povrede.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info