Ribe: Sedmični horoskop za period od 01.08.2022. do 07.08.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. U vašoj poslovnoj svakodnevici sve bruji od dešavanja. Mnogo je konfuzije i promjena dešavanja u trenutku, treba se snaći u svoj toj zbrci. Obaveze se samo povećavaju pa to izaziva nervozu sa saradnicima.

Napetih momenata će definitivno biti, pokušajte šta je do vas da ne dozvolite da uđete u sukobe. Sve ovo što radite sada, svoje prave benefite pokazaće na jesen, zato dajte svoj maksimum. Finansijski segment je sada prilično dobar, mogući su pojačani prilivi ili lakše regulisanje troškova.

Ljubav. Osjećate se živo, poletno, drugačije. Jer, nešto se dešava. Nešto što vam crta osmijeh na lice. Sa druge strane istovremeno vas pomalo plaši.

Da li zbog toga što se odavno niste osjećali ovako, da li zbog toga što strahujete šta će budućnost donijeti ili zato što smatrate da se sve odvija suviše brzo – ko to zna, to je unutar vas i vaše je. Suština je da Ribe mogu gromko da se zaljube, da polete onako kako samo one znaju. I letite – čekali ste ljubav pa evo je.

Ono što je pomalo nezgodno jeste da ovo može da potkači sve Ribe – i one slobodne, ali i one zauzete. Zauzetima bi bilo bolje da strasti okrenu ka partneru…

Hrana. Prijaće vam meso i riba, ali izbjegavajte da koristite mesne proizvode sa previše začina. Višak soli u organizmu sada vam može donijeti nakupljanje vode i problem sa krvnim sudovima i pritiskom.

Zdravlje. Solidna zdravstvena situacija. Čuvajte se povreda.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info