MANGO: Ovo su najpopularnije i najudobnije pantalone ovog ljeta

0

Jedan od najpopularnijih španskih modnih brendova, MANGO, pobrinuo se da i ovog ljeta izgledate veoma moderno i urabano, a kada je riječ o pantalonama, sljedećih pet modela su najpopularniji.

Prikrijte nedostatke


Pantalone sa visokim strukom zaista su pravi blagoslov za sve dame kojima je cilj da vizuelno izduže svoju siluetu pa i da prikriju određene nedostatke na tijelu.


Ovo drugo još lakše se postiže ukoliko ovaj model pantalona ima i široke nogavice, a kako biste najlakše stvorile proporciju između gornjeg i donjeg dijela tijela, najbolje je da gornji dio kombinacije bude nešto uži. Kupite ih ovdje.

Elegantni mornarski stil


Ljeto je nezamislivo bez pruga, a to nam potvrđuju i ove ljetne MANGO pantalone koje možete nositi u mnogobrojnim prilikama. S obzirom na to da je riječ o elegantnom modelu, ovo su pantalone koje možete nositi čak i na posao te ih kombinovati sa raznim modelima obuće, ali i sa raznim modelima majica, košulja i bluza.


Njihova udobnost ogleda se i u tome što je riječ o nešto širem modelu, a i sam materijal od kojih su skrojene (mješavina pamuka i lana) idealan je za tople ljetne dane. Kupite ih ovdje.

Pantalone od lana


Kada je riječ o ljetu i toplim danima, znate i same kako postoje mnogobrojni komadi garderobe koje možete nositi svakodnevno, a jedan od njih svakako su i pantalone od lana. Ovaj materijal možda i jeste malo teži za održavanje (pri tome mislimo na peglanje), ali je i jedan od najboljih za ljetnu sezonu.


U zavisnosti od samog modela, pantalone od lana možete nositi u mnogobrojnim prilikama te ih i veoma dobro iskombinovati sa raznim modelima obuće (određene modele možete kombinovati čak i sa patikama). Takođe, ove fantastične pantalone možete pronaći gotovo u svim bojama, a žute možete kupiti ovdje.

Kilote


Ultra popularne tokom ljetne sezone, kilote su veoma moderne i jako udobne. Riječ je o modelu pantalona koji možete nositi u svim prilikama, a najpopularniji je model sa nešto širim nogavicama. One se “ponašaju” poput midi suknje pa je i to jedan od razloga zbog kojeg odgovaraju svim prilikama.


Ovdje postoji tako mnogo opcija (bilo da se radi o jednobojnim ili dezeniranim), a verzija ovih fantastičnih pantalona u nekoj od jarkih nijansi (žuta, koralno crvena, ružičasta, boja mandarine ili narandžasta) samo je jedan od odličnih načina da osvježite svoj stajling ovog ljeta. Kupite ih ovdje.

Plisirane palazzo pantalone


Ukoliko pratite trendove, onda vam je sasvim jasno kako su palazzo pantalone jedan od najpopularnijih modela pantalona tokom toplih dana, bilo da je u pitanju proljeće, ljeto ili jesen.


S druge strane, plisirani komadi jednako su popularni i moderni tokom pomenutih sezona, a ovog ljeta dva popularna trenda spojena su u jedan te nas je MANGO zaista obradovao ovim fantastičnim plisiranim palazzo pantalonama koje možete nositi gotovo u svim prilikama. Kupite ih ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info