Jarac: Sedmični horoskop za period od 01.08.2022. do 07.08.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Mnogo posla i obaveza, a premalo onih pravih dostignuća, realizacije, pokretanja planova. Naročito onih koji se vezuju za finansijski segment – tu imate osjećaj da nemate kontrolu i da se sve dešava suprotno od vaših očekivanja.

Obaveze se gomilaju pa ćete morati ili da ostajete van okvira radnog vremena ili da se mnogo bolje organizujete. Čekate neke informacije ili papire, ali je teško da ćete ih dočekati u ovoj sedmici – moguće je da će vam samo biti nagoviješteno da ipak stižu. Ubrzo, samo još malo da sačekate.

Ljubav. Dok vaš vladar Saturn ide retrogradnim hodom u polju vrijednosti, praveći kvadrat sa Marsom iz polja ljubavi, slobodni Jarčevi su u dilemi da li je osoba koja se pojavila prava za njih, da li vrijedi truda, treba li se upustiti u odnos i prepustiti strastima.

Doduše, ima i onih koje ljubavna prošlost i povrede koje su pretrpili sada koče da bi se otvorili za nešto novo. Iako prilika za emotivna dešavanja sada ima kod vas, pitanje je da li ćete ih i u kojoj mjeri iskoristiti.

Zauzeti Jarčevi, odnos sa partnerom je u redu, ali najprije iz razloga što oboje imate svoje prioritete i zajedničke trenutke koristite samo za strast.

Hrana. Ili ste ovih dana bez apetita ili imate manji ili veći problem sa varenjem šta god da pojedete. Bazirajte ishranu što više na povrću, salatama. Meso i mesne proizvode izbjegavajte ili znatno umanjite.

Zdravlje. Mlađi – dobro. Stariji i hronični bolesnici mogu imati povremene probleme.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info