Blizanci: Sedmični horoskop za period od 01.08.2022. do 07.08.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Ovo bi bio odličan period da malo iskulirate i odete na odmor. Jer, resetovanje vam je zaista potrebno. Ukoliko vam to još uvijek nije u planu, nećete imati pred sobom lošu sedmicu, uspijevaćete sve da završite i postignete, ali ćete se malo umoriti u procesu, jer se vidi da ste se dosta mentalno i fizički istrošili.

Međutim, možda će vas pokrenuti neki lijepi dogovori i kontakti koji djeluju prilično obećavajuće. Takođe, može vas pokrenuti i neka pozitivna promjena na polju finansija u drugom dijelu sedmice.

Ljubav. Ukoliko ste slobodni, kod vas je prisutno dobro raspoloženje, smijeh, zabava, interesantni kontakti i susreti i osobe koje vam svojim nastupom, temperamentom i izgledom donose potrebu da produžavate komunikaciju, da flertujete, da uživate.

Ovo je zaista period da se opustite, uživate, izlazite, putujete. Ako se nešto konkretno pokrene (a ima šansi i te kako), nemojte opterećivati sebe time šta će biti dalje i da li će trajati. Uživajte u sadašnjem trenutku.

Zauzeti Blizanci, vas dvoje ste dobro u ovom trenutku i nemojte to kvariti eventualnim tajnim flertovanjima. Ne treba vam to u životu.

Hrana. Još uvek ste u periodu kada jedete više nego što je to uobičajeno, ili pak koristite namirnice koje mogu opterećivati vaš stomak i varenje.

Zdravlje. Dosta umora je prisutno kod vas, kao i potencijalni problemi sa stomakom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info